iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   'gewiste' contacten nog in iphone, hoe terughalen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/47326-gewiste-contacten-iphone-terughalen.html)

Haajee 02-11-09 11:04

'gewiste' contacten nog in iphone, hoe terughalen?
 
Vorige week ging er iets mis bij de synchronisatie van mijn iPhone met mijn (Windows)computer. Daardoor zijn alle contacten verdwenen die ik de afgelopen maanden via de iphone aan mijn contactenlijst heb toegevoegd. In 'contacten' resteert alleen nog de lijst van ong 3 maanden geleden.
Een deel van deze mensen staat nog wel in de lijst 'recent gebeld', en als ik ze daar aanklik wordt alle ingevoerde informatie zichtbaar (ook adres, mail etc). Het is zelfs zo dat als ik het telefoonnummer van een volledig verdwenen contact intyp, dat de iphone daar dan direct weer de naam aan koppelt en de resterende informatie ook weer terughaalt (in het overzicht 'recent gebeld'). Ik kan ze vanuit die lijst echter niet opnieuw toevoegen aan 'contacten'.
Is er een manier om deze informatie, die blijkbaar toch ergens op de telefoon bewaard is, terug te krijgen?

evmw 02-11-09 11:20

Ik ben bang dat alleen een backup terugzetten nog gaat helpen, tenzij je ze nog elders hebt staan (Google contacts, MobileMe etc).

OiP 02-11-09 11:36

Eventueel door jailbreak via ssh je contacten terughalen. Is natuurlijk niet zeker.

Niequi 02-11-09 12:30

ik heb eenzelfde soort probleem. Mijn iPhone is onlangs gerepareerd en nu ben ik al mijn contacten kwijt. Kan iemand mij zeggen wat ik kan doen om e.e.a. terug te halen. Of is dit een geval van '"jammer maar helaas"?

Pelle4495 03-11-09 20:27

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Niequi (Bericht 378051)
ik heb eenzelfde soort probleem. Mijn iPhone is onlangs gerepareerd en nu ben ik al mijn contacten kwijt. Kan iemand mij zeggen wat ik kan doen om e.e.a. terug te halen. Of is dit een geval van '"jammer maar helaas"?

als je gewoon gesynct hebt met itunes voor je hem hebt laten repareren is het gewoon en kwestie wan opnieuw syncen met iTunes.
Als je dat niet gedaan is is het inderdaat jammer maar helaas.

Niequi 04-11-09 07:48

dat heb ik regelmatig gedaan dus ik zal eens zien of in iTunes het tabblad contacten wel is aangevinkt. Dan heb ik misschien niet de meest actuele situatie maar in ieder geval iets.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:54.