iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Echt radeloos! Help.. iPhone blijft vastlopen na val (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/47594-echt-radeloos-help-iphone-blijft-vastlopen-na-val.html)

Niessie 05-11-09 11:01

Echt radeloos! Help.. iPhone blijft vastlopen na val
 
Ik heb al diverse topics doorgenomen, maar ik heb nog geen passend antwoord kunnen vinden helaas. Mijn iPhone blijft dus vastlopen en ik ben bang dat het probleem zich intern bevindt. Het lijkt wel alsof er 2 onderdeeltje zijn los geraakt van elkaar. Ik heb het toestel laten vallen en een paar uur na de val liep hij vast..

Eerst kreeg ik steeds na het opstarten een wit scherm. Dit is nu niet het geval meer gelukkig. Maar hij blijft soms opstarten en als hij het doet is het maar van korte duur. Vooral als ik het toestel te veel beweeg lijkt deze meteen weer vast te lopen.

Nu is mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft? En weet iemand misschien waar ik het toestel zou kunnen (proberen te) laten maken? Ik heb geen garantie, want het gaat om een los toestel uit Italië. Het toestel is ook gevallen, dus de schade is door mijn eigen handelen veroorzaakt. :(

OiP 05-11-09 11:59

Als er na het herstellen in iTunes nog steeds complicaties zijn dan heb je pech en is je hardware hoogstwaarschijnlijk stuk.

evmw 05-11-09 12:10

Ga er zoiezo maar van uit dat er iets met de hardware is, en dat kan al gewoon een los stekkertje zijn. Ik zou hem direct even ergens heensturen/brengen voor reparatie dan hoef je ook niet te backuppen en al die moeite te doen.

Niessie 05-11-09 12:35

Ik denk inderdaad dat het een los stekkertje is. Zeker omdat hij het soms doet, tot ik er weer veel mee beweeg. Waar kun je het toestel heensturen ter reperatie? Veel bedrijven repareren niks m.b.t. de hardware.

varabiker 05-11-09 13:28

Een tip voor uw volgende of herstelde Iphone:

Otterboxcases voor Iphone 3G/3GS


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:09.