iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Niet kunnen bellen na gebruik nieuwe earphones (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/47668-niet-kunnen-bellen-na-gebruik-nieuwe-earphones.html)

efvie 06-11-09 10:15

Niet kunnen bellen na gebruik nieuwe earphones
 
Hi,

Ik heb vorige week nieuwe earphones gekocht voor mijn 3G. Ik heb de earphones voor de 3GS gekregen. Mededeling van iCentre was dat deze ook op de 3G werken en dan de andere niet leverbaar meer zijn. Toegegeven ze werken (al kun je niet alle finktionaliteiten gebruiken)

Dan mijn probleem.
Na gebruik en ontpluggen van de earphone komt het voor dat de telefoon funktie van de iphoneniet meer werkt. Kan niet bellen en gebeld worden. Ik moet dan een harde restart doen om te herstellen.

Iemand een oplossing voor dit probleem??

gr Frits

evmw 06-11-09 10:22

Waar gaat het precies fout met bellen dan, want dat is mij even niet duidelijk? Belt hij wel maar heb je gewoon geen geluid of zo?

efvie 06-11-09 11:46

Ik lijk contact te maken, seconden tikken weg, maar hoor nix. Kan niet controleren of ik echt contact maak. Lijkt er niet op, want de andere kant heeft geen telefoontje ontvangen.
Ik zelf ontvang ook geen telefoontjes. Ook voicemail komt niet door.

evmw 06-11-09 11:57

Als het probleem nog eens optreedt, doe dan even je SIM er opnieuw in in plaats van een reset te doen. Met de headset kan het weinig te maken hebben denk ik.

efvie 06-11-09 12:13

De eerste keer dat het gebeurde dacht ik even dat het geluid zacht stond.
Toen ik het volume harder zette, zag ik op mijn scherm dat bij het volume icoontje de text koptelefoon stond. En dat terwijl die er niet inzat. Vandaar de link met koptelefoon. Ik heb het ook nog nooit eerder gehad, dan sinds ik de nieuwe earphones heb.

evmw 06-11-09 12:21

Wat dat probleem betreft is het een bekend probleem, paar keer in -en uittrekken van je headset lost dat probleem meestal op.

Dat is echter geen verklaring dat oproepen niet aankomen/telefoon niet over gaat; of ik begrijp je probleem nu verkeerd.

OiP 06-11-09 12:24

Dit kan eventueel een bug zijn, die weliswaar los staat van jouw headphones vermoed ik.

Zelf heb ik zo'n vervelende bug. Als ik headphones inplug om naar iPod te luisteren geeft hij totaal geen beeld meer. Na harde reset is het probleem verholpen en kan ik vrolijk verder luisteren.

efvie 06-11-09 17:55

Ik probeer het voorval van het weekend nog wel een keer probere te simuleren. Ik heb vandaag ook even getracht maar vooralsnog werkt alles prima.
Mogelijk dat ik dan ook de oplossing vind.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.