iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vanuit kalender naar Google maps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/48098-vanuit-kalender-naar-google-maps.html)

mr_bosz 12-11-09 00:02

Vanuit kalender naar Google maps
 
Ik zou graag vanuit de kalender naar Google maps wilen kunnen. Door op de locatie van een afspraak te tappen in 1x naar de juiste locatie in Google maps gaan. Net als in Google calendar kan zeg maar.

Ik kon geen oplossing/hack/mod vinden waardoor het mogelijk is. Iemand al een oplossing gevonden?


Edit: ik heb iets gevonden waardoor het met bepaalde adressen kan, door het adres in het notitie veld in te voegen. Alleen kent de iphone geen Nederlands adres format. Australische (zoals in het voorbeeld) herkent hij wel. Dikke kans dat het ook met Amerikaans geformatterde adressen lukt. Telefoonnummers herkent hij ook. Maar zoals gezegd, geen Nederlandse adressen.
http://www.geardiary.com/2009/08/27/...hone-calendar/

red_2003 20-11-09 23:01

Bedankt voor het speuren. Idd gaat het toevoegen van het telefoonnummer in het vakje notities heel goed, het wordt onderstreept en als je erop drukt, kun je direct bellen. Voor het adres werkt het ook. type in straatnaam nummer, postcode (alleen de 4 cijfers) en de plaatsnaam.
als je dit niet onderstreept op je iphone ziet, kijk dan even in googlemaps op de pc hoe het adres precies moet worden genoteerd.
groetjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:09.