iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone schakelt tijdens gesprek over op koptelefoon (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/48365-iphone-schakelt-tijdens-gesprek-over-op-koptelefoon.html)

MJBVrijmoed 16-11-09 12:33

Iphone schakelt tijdens gesprek over op koptelefoon
 
Goedendag,

ik heb sinds een aantal weken een zeer vreemd euvel met mijn iPhone 3G. Tijdens het gesprek valt het geluid weg en kan ik alleen horen en verstaanbaar maken (zeer zacht) via de speaker. Dit krijg ik op geen enkele manier weer teruggedraaid behalve via een reset. Dit werkt soms ook niet. Wat ook vaak gebeurd is dat de telefoon weer van koptelefoon afgaat terwijl hij gewoon op tafel ligt. Dan gaat hij aan en gebeurd er verder niets, maar als ik hem dan activeer dan doet het geluid het gewoon weer.

Ik snap er niets van, maar het is wel zeer hinderlijk dat ik geen normale gesprekken langer dan 5 minuten kan voeren. Staat mijn iPhone op mijn audiosysteem in de auto is er niets aan de hand en kan ik zo lang bellen als ik wil.

Iemand een idee.

FW: 3.1.2
Jailbreak: Ja

Martijn

Timmeh_ 16-11-09 12:57

Je zou kunnen herstellen in iTunes. Als je hiervoor kiest dan bij voorkeur geen reservekopie terug zetten, deze kan de 'software-fout' bevatten. Vervolgens kan je gewoon opnieuw jailbreaken en zou alles weer moeten werken.

Voor meer zekerheid zou je ook kunnen herstellen in Recovery Mode of DFU-Mode, beide termen staan uitgelegd in de Wiki - Begrippen ;)

MJBVrijmoed 17-11-09 10:54

Dit heeft helaas niet geholpen:

Stappen:
- iPhone Hersteld
- geen reservekopie teruggezet
- blackra1n
- blacksn0w
- programma's teruggezet

Dus volgens mij is het of hardwaretechnisch of er zit iets in de app(s). Maar om nou de apps één voor één terug te zetten...

Iemand een idee?

thanx

Martijn


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.