iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Youtube speelt sommige filmpjes niet af? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/48398-youtube-speelt-sommige-filmpjes-niet.html)

Peter1612 16-11-09 17:55

Youtube speelt sommige filmpjes niet af?
 
Hallo, ik heb een probleem met de YouTube-applicatie op de iPhone 3GS.
De nieuwste firmware zit erop (3.1.2), en de iPhone is niet gejailbreakt.
Wi-Fi doet het gewoon, en 3G ook, dus daar zal het niet aan liggen.
Even een voorbeeld:

Ik zoek bijvoorbeeld naar de video "Baba O'Riley- House, M.d fanvid", die je gewoon op je computer kan zien. Dan probeer ik hem op mijn iPhone te openen, maar dan vind hij hem niet eens?

Zoals jullie weten kun je je ook inloggen op je YouTube-account en je Favoriete filmpjes op die manier bekijken. Daar staat dit filmpje dus ook tussen, maar als ik hem open dan doet hij niks?

Kunnen jullie me misschien verder helpen met dit vage probleem? Het is namelijk met meerdere video's zo, en niet alleen bij deze. Zoeken via de zoekfunctie leverde me niks op.

Alvast bedankt! Groetjes, Peter

OiP 16-11-09 18:43

Krijg je de foutmelding: Het bestand kan niet worden afgespeeld (o.i.d.)? Komt volgens mij doordat het videofragment geupload is in een format die de iPhone niet herkent.

Peter1612 17-11-09 08:49

Jups, krijg die foutmelding ja... dus er is niks aan te doen dat je veel filmpjes niet kan afspelen -.-
Was me nog niet eerder opgevallen, jammer (:

apotheosis 17-11-09 12:39

Bepaalde filmpjes worden weggehaalt door youtube zelf of door de gebruiker,als dit gebeurt zal je sowieso de filmpjes niet meer kunnen afspelen.
Ik ben dit vooral al tegen gekomen met muziek,ik zette deze bij mijn favorieten en een tijdje nadien wilde ik nog eens luisteren en niks meer.
Ik heb dit ook voor op mijn gewone computer,ook op deze ben ik het al tegen gekomen sommige clips er nog opstaan maar niet willen afspelen,ergens een fout denk ik van de uploader ofzo?

Als het op je gewone computer wel werkt wat dezelfde link betreft dan is het idd de iphone bepaalde niet kan afspelen al kan ik dit maar moeilijk geloven om eerlijk te zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:30.