iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen bereik bij switchen tussen GPRS en 3G na update 3.1.2. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/48944-geen-bereik-switchen-tussen-gprs-3g-na-update-3-1-2-a.html)

thalee86 25-11-09 14:08

Geen bereik bij switchen tussen GPRS en 3G na update 3.1.2.
 
Hallo allemaal,

Ik heb een amerikaanse iphone 3gs waar ik tot de update naar firmware 3.1.2. nooit problemen mee heb gehad. Door een vastgelopen iphone moest ik destijds updaten naar 3.1.2. en kreeg daarmee de nieuwe baseband.

Dit was allemaal geen probleem, want blackra1n en blacksn0w waren beschikbaar, maar toch blijf ik na de unlock problemen houden.

Als ik nu aan het bellen ben en de iphone besluit om van 3g over te gaan op gprs, of andersom, valt mijn gesprek weg. Daarbij heb ik geen bereik meer en is staat er in mijn scherm dat de iphone aan het zoeken is naar een netwerk. Enfin, vijf tot tien seconden later heeft hij weer verbinding met het KPN netwerk met 3G of GPRS.

Ik ben er spelendewijs achtergekomen dat als ik mijn 3G uitzet, dit probleem niet meer voorkomt. Maarja... wat heb je aan een iphone 3gs met een internetsnelheid van 5 kilobyte per seconde...

Ik vind het een beetje irritant worden en vraag me af of er oplossingen zijn voor dit probleem. Ik heb de iphone al een paar keer gereset, alle instellingen gereset, maar niets mocht baten.

p.s. ik heb het topic in deze categorie gezet, omdat ik niet weet of het een gewoon probleem is of een specifiek unlock probleem. Als ik hier fout zit, bij voorbaat alvast mijn excuses.

p.s.2. De zoekfunctie heeft bij mij met alle mogelijke trefwoorden (waar ik op kon komen) niets opgeleverd.

WDS001 25-11-09 14:10

 Verplaatst naar: GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA / Wi-Fi / Tethering


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:52.