iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Volume iPod zachter (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/49481-volume-ipod-zachter.html)

watcher 04-12-09 15:37

Volume iPod zachter
 
Ik gebruik de ipod alleen als ik op de fiets zit en het valt me sinds een week op dat het volume van de muziek ineens zachter is. Ik luister gewoon naar dezelfde muziek en waar ik hem normaal nooit vol open had staan moet ik dat nu wel doen en dan is het volume net niet hard genoeg.

Weet iemand hoe dat kan? Ik heb nog nooit niks met de volumebegrenzer gedaan, ik heb er gister naar gekeken en die staat ook gewoon uit.

watcher 08-01-10 17:28

Heeft niemand een idee hoe dit kan? Ik krijg het niet opgelost. Ik vind het echt raar dat muziek dat al heel lang op mijn iPhone staat nu ineens niet meer hard genoeg gaat. Als ik door licht verkeer om me heen moeite heb om de muziek nog te horen dan gaat die niet erg hard.

Het lijkt wel of de iPhone vermogen verliest.

watcher 14-01-10 02:37

Om mijn eigen vraag te beantwoorden...

het lag aan mijn ipod oordopjes. Blijkbaar kunnen die dingen vermogen verliezen. Mijn iPhone kan nog steeds hard genoeg...

Overigens, ik vind die ipod oordopjes kwalitatief goed genoeg (ik gebruik ze alleen op de fiets) maar de levensduur is wel matig. Dit is mijn 3de setje en alle 3 gingen ze niet langer dan 1,5 jaar mee. Vind ik best slecht, meegerekend dat ik ze dus maximaal 2x in de week gebruik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.