iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS 3.1.2 Edge/3G autoreset probleem! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/50976-iphone-3gs-3-1-2-edge-3g-autoreset-probleem.html)

stereopanda 29-12-09 13:17

iPhone 3GS 3.1.2 Edge/3G autoreset probleem!
 
Hoi allemaal!

Ik heb hier een iPhone 3GS voorzien van firmware 3.1.2 met wel een heel merkwaardig probleem. Mijn abonnement is niet voorzien van onbeperkt internet, en dus wil ik deze functie graag uitgeschakeld hebben op mijn iPhone zodat hij niet ongevraagd verbinding kan maken en mij dit dus geld kost.

Nu ben ik geen vreemde van de iPhone en snap ik de werking van preferences.plist ook, alleen nu komt het:

Als ik het bestand preferences.plist (zoals terug te vinden is @ /private/var/preferences/systemconfiguration) aanpas en mijn IP1 commcenter aanpas met 0-en zodat hij geen verbinding meer kan maken, wordt er nog steeds verkeer verzonden en ontvangen. Ik heb het nu al met van alles geprobeerd (oa bossprefs etc.) en ik krijg het maar niet opgelost. Elke keer als ik mijn telefoon opnieuw aan/uit zet zie ik dat de instellingen die ik aangepast heb ik preferences.plist weer opnieuw zijn ingesteld.. en dat terwijl ik de permissies van het bestand toch ook al een keer op read-only heb gezet! Het maak geen klapsigaar uit..

Kan iemand mij misschien een definitieve oplossing geven voor mijn probleem? Want op dit moment blijft dit grapje me alleen maar geld kosten!

ThaBudz 29-12-09 13:23

Bij mij helpt SBSettings en dan de EDGE en 3G toggel uitzetten bij mij verzend ie geen mb meer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:17.