iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Machtigings probleem "U kunt maximaal 5 computers machtigen) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/53697-machtigings-probleem-u-kunt-maximaal-5-computers-machtigen.html)

loek2009 07-02-10 23:28

Machtigings probleem "U kunt maximaal 5 computers machtigen)
 
Ik heb meerdere keren windows xp, vista en 7 geinstalleerd en dus ook daarna Itunes..., steeds ingelogd, waardoor ik nu door al mijn machtigingen heen ben, wel raar, want ze bepalen maar dat je het niet meer mag synchroniseren...

Weet iemand hoe ik dit opgelost krijg, want ik baal hier heel erg van...

Volgende de melding krijg ik dit opgelost door een video of muziekbestand te draaien en de machtiging in te trekken, maar ik heb nooit een mediabestand 'gekocht'....

glaantje 07-02-10 23:41

Dit staat in meerdere topics precies uitgelegd en ook bij de 1e hit op Google.
Volgende keer dus ff gebruik maken van de zoekfunctie!


De machtigingen intrekken voor alle computers die zijn gekoppeld aan uw account



Als u het maximum van vijf machtigingen hebt bereikt, kunt u het aantal gebruikte machtigingen resetten met de optie 'Trek alle machtigingen in' in het venster Accountgegevens.
  1. Klik op iTunes Store in het menu links in iTunes.
  2. Als u niet bent aangemeld in de iTunes Store, klikt u op de knop Account en voert u vervolgens uw accountnaam en wachtwoord in.
  3. Klik opnieuw op deze knop (uw account-id wordt nu getoond op de knop), voer uw wachtwoord in en klik op Toon account (of "Account tonen" in Windows).
  4. Klik in het venster Account Information (Accountgegevens) op Deauthorize All (Alle machtigingen intrekken).
Opmerking: u kunt deze functie slechts eenmaal per jaar gebruiken. De knop Deauthorize All (Alle machtigingen intrekken) wordt niet getoond als u minder dan vijf gemachtigde computers hebt of als u deze optie in de afgelopen twaalf maanden al hebt gebruikt. Hebt u hulp nodig bij het gebruik van deze functie neem dan via e-mail (http://www.apple.com/nl/support/itunes/store/) contact op met de ondersteuningsdienst van de iTunes Store.

loek2009 07-02-10 23:55

ik wou net reageren op mijn bericht, want dit had ik al zelf uitgevogeld... en ja ik had wel degelijk gezocht op dit forum, maar kwam uit op berichten zonder antwoorden, dus schijnbaar niet goed genoeg gezocht (als jij ze wel kon vinden)

toch bedankt voor je reactie :d

glaantje 08-02-10 01:22

Geen probleem!

Guus01 03-04-14 05:04

Zijn Machtigingen zichtbaar ??
 
Hi,

Ik wil graag weten welke computers, Ipads of IPhones gemachtigd zijn. Ik heb een nieuwe Mac ProBook gekocht en weet niet welke machtiging ik in kan trekken zonder overzicht !
Wie heeft daar een antwoord op ???

Guus


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:16.