iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   fout melding 14 and kan niet meer herstellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/54178-fout-melding-14-and-niet-meer-herstellen.html)

gajan 14-02-10 16:52

fout melding 14 and kan niet meer herstellen
 
Hoi,
met de overige forumoplossingen kom ik niet verder mee. Probleem is als volgt: het is een nieuwe 16gb 3gs, net ontvangen vers van Tmobile. Sluit hem aan voor de eerste keer, en registratie gelukt. Iphone met registratie nummer bekend etc...toen verder aangevinkt zelf muziek instellen etc...ik zag ook een update staan dus ik denk laat ik dat maar meteen doen...ondertussen kreeg ik ook een sms en beantwoord deze...geen probleem...bij einde update melding van een fout....dus ik op herstel knop ....aan het einde telkens fout melding 14...10 keer opnieuw gedaan, usb achterkant, itunes herstart, device in usb etc etc...alles lijkt goed te zijn. Ook in itunes bij appraat staat mijn iphone. Echter via diagnose zegt itunes dat er geen iphone is aangesloten. Ook in apparaatbeheer zie ik nergens mijn iphone (wel dus apple usb device)...wie o wie?

HOIHOI: Na hernieuwde installatie itunes (na volledig alle apple software te hebbenw verwijderd) eindelijk een werkend toestel. Ook bleek mijn klok van slag......

ButcherJF 14-02-10 17:33

Probeer hem eens via DFU te herstellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:23.