iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   gek probleem met aansluiten iphone + DFU (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/54459-gek-probleem-aansluiten-iphone-dfu.html)

tommynr7 19-02-10 13:38

gek probleem met aansluiten iphone + DFU
 
hallo

ik heb een iphone 1st gen firmwire 3.0. Er is pas een nieuwe batterij op gezet. sinds hij terug is deed hij het goed, maar na een maand enkele gekke problemen. pc vind iphone niet meer, helemaal niet. lader werkt wel gewoon. dan probeer ik hem in dfu te krijgen voor hem te herstellen, dat negeert hij gewoon, hij start gewoon opnieuw op, of springt gewoon op zwart scherm en toont daarna het apple logo weer. kan iemand me helpen?

grtjs

Bomans 19-02-10 13:41

Dan doe je de DFU niet goed, want dat werkt nagenoeg altijd.
Zoek eens op youtube naar DFU. Daar staan filmpjes op zodat je zelf kan volgen wanneer je welke knoppen moet indrukken/loslaten.

tommynr7 19-02-10 13:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Bomans (Bericht 418364)
Dan doe je de DFU niet goed, want dat werkt nagenoeg altijd.
Zoek eens op youtube naar DFU. Daar staan filmpjes op zodat je zelf kan volgen wanneer je welke knoppen moet indrukken/loslaten.

ik heb hem nu in dfu, maar er komt nix in itunes te staan, kapotte dock conector kan toch ook niet he, want dan zou hij niet meer opladen?

goodmen 19-02-10 17:05

ik zou eens een andere versie van itunes gebruiken, ik had ook een hoop problemen met de versie die er nu is ik gebuik nu 9.0.0.70 en geen problemen, er staan genoeg versie op het net 8.1.2 zou ook goed moeten, en aangezien je een 1e generatie hebt zou dat weleens kunnen.

ter aanvulling bij mij deed USB het niet meer onder itunes zodat hij de iphone niet meer herkende, weel in windows maar niet in itunes aangezien een andere driver wordt gebruikt in itunes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:42.