iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   email crasht na ophalen van email (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/54586-email-crasht-na-ophalen-email.html)

snglob 21-02-10 14:47

email crasht na ophalen van email
 
Het ging allemaal goed maar sinds gisteren kan ik mijn emails van de POP server niet meer browsen. Voordat ik de gelegenheid heb op een mail te klikken, crasht de email app en kan ik opnieuw beginnen. Herinstalleren van de account werkt aanvankelijk maar binnen 2 minuten verviel ook deze in hetzelfde patroon. Herkent iemand dit of beter nog, wat te doen

Tovenaar 22-02-10 21:03

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb meerdere e-mailaccounts ingesteld destijds. Nu kan ik sinds zaterdag niet meer mijn hotmail mails bekijken, omdat hij dan heel snel terug schiet naar je menu. Bij mijn andere e-mailaccounts (niet hotmail) lukt het wel.

Iemand een idee?

ingrid9675 28-02-10 17:37

Allé ben content dat ik niet alleen dit probleem heb 3GS maar wat is eigenlijk de oplossing .Zeeer slechte service van apple want geen enkel servicecenter kan dit oplossen .heb al vanalles geprobeerd werkt een paar dagen werkt het en dan niet meer .Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp !!!!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:51.