iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   vochtschade, maar geen sticker:s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/54700-vochtschade-maar-geen-sticker-s.html)

devi74 22-02-10 23:28

vochtschade, maar geen sticker:s
 
vandaag na 6 weken mijn telefoon binnen gehad (solid vision ofzo) omdat de trilfunktie niet meer werkte. "wordt niet gemaakt onder garantie 280e reparatiekosten ivm waterschade (onmogelijk gewoon). dus natuurlijk niet laten repareren na 6 weken zonder telefoon en 60 euro nakijk kosten (2 schroeven open draaien) heb ik mn telefoon weer in handen. ik maak die 2 schroeven zelf wel open en kijk in de telefoon (garantie heb je toch al ni) en wat zie ik tot mijn verbazing helemaal geen sticker erop. waar is die sticker gebleven????

ik denk dat het allemaal oplichterij is. ze mochten zogenaamd niets meer aan die toestel doen, maar de sticker hebben ze er maar afgehaald. want stel je voor dat ik dat sticker zie waar misschien zelfs helemaal niets mee aan de hand was..

dus mensen, vind je garantie heel belangrijk begin dan niet aan de iphone.. je bent gewaarschuwd...

Starscreamer 23-02-10 11:58

Was het niet software matig misschien helpt een restore?
Als je toestel jonger is dan 6 maanden moet de fabrikant bewijzen dat de defect komt door de vocht. Anders is het gewoon garantie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:01.