iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS even helemaal leegmaken (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/54806-iphone-3gs-even-helemaal-leegmaken.html)

Robn 24-02-10 19:19

iPhone 3GS even helemaal leegmaken
 
Hoi allemaal,

Ik heb een gejailbreakte iPhone 3GS en hij staat vol met troep wat ik van Cydia heb gedownload. Ik wil hem zeg maar helemaal clean maken, zoals ik hem kreeg. Nu is mijn vraag hoe ik mijn contactpersonen moet bewaren (dat is het enige), en hoe ik met herstellen op 3.1.2 kan blijven. Want ik las ergens dat hij met het herstellen automatisch update.

Alvast bedankt!:)

Gr,

Robin Benjamins

evmw 24-02-10 19:21

Je kan herstellen naar 3.1.2. maar dan moet je dat wel via saurik's server doen. Zie even ander subforum hiervoor.

Die contactpersonen moet je maar even synchroniseren met je pc/mac en daarna met synchroniseren maar weer even terugzetten. Backuppen is een andere optie, maar dan zet je ook je andere 'troep' weer terug.

Robn 24-02-10 19:25

Dus als ik herstel via iTunes nadat ik een back-up van mijn contactpersonen heb kan ik de stappen op dit topic volgen om weer 3.1.2 te krijgen? Want ik wil het wel even zeker weten.

https://forum.iculture.nl/f59/i...e-versies.html

edit: Ik heb net even gekeken hoe ik een back-up kan maken van mijn contactpersonen, ik zie nergens een optie waarmee ik ze gewoon kan opslaan op men pc en later weer kan importeren. Weet iemand dit?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:03.