iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wit scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/55068-wit-scherm.html)

sjoechem 28-02-10 17:05

Wit scherm
 
Beste mensen,

Ik heb jullie leerzame forum doorgeploegd om tot een oplossing te komen, maar helaas. Gelukkig leerde ik er wel van hoe ik mijn telefoon moet resetten en via iTunes de boel moet terugzetten. Het resetten komt me op het moment er goed van pas.

Ik heb een filmpje opgenomen, omdat een beeld vaak meer zegt. Dit is het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=C-UiiRTy40s

Ik heb mijn iPhone niet zo lang kunnen gebruiken. Na een week of drie misschien vier gaf de iPhone een wit scherm als ik op de homeknop drukte, of wanneer ik gebeld werd. De oplossing is bijzonder omslachtig en van korte duur. Door op home en op de aan/uitknop te drukken, reset de telefoon zich. Een handeling die enkele minuten duurt. Lastig, want als de telefoon op standby gaat, moet ik de iPhone weer opnieuw resetten.

Ik heb T-Mobile een bericht gestuurd via de website van T-Mobile. Het duurde nogal lang voordat ik bericht terug kreeg, maar daarvoor heeft T-Mobile zich netjes verontschuldigd. Wat echter jammer is, is dat de antwoorden van T-Mobile erg standaard zijn. In mijn telefoon staan nummers van mensen die het niet leuk zouden vinden als de media oid ze zouden krijgen. Om een antwoord te krijgen op de vraag hoe dit omzeild kan worden, moest ik best veel geduld hebben.

Misschien heb ik het helemaal mis, maar door de bureaucratische houding en de niet zo klantgerichte opstelling van T-Mobile, heb ik dit filmpje maar even opgenomen.

De reden dat ik er niet voor gekozen heb het filmpje in één take op te nemen, is niet omdat ik zo graag wilde hakkelen, maar omdat men er dan niet kan zeggen dat er met het filmpje gerommeld is.

Ik ben te bereiken via Edo Dijkgraaf (sjoechem) on Twitter

sjoechem 19-03-10 21:51

Ik was dus helemaal voor niets zenuwachtig! Ik leverde de telefoon op vrijdag 5 maart in. De verkoper zei dat het twee werkweken kon duren. Welnu, zolang hoefde ik niet te wachten. Op vrijdag 12 maart leverde de koerier een nieuwe iPhone bij me af. Super!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:13.