iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij iphone --> lifeline verzekering? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/55495-batterij-iphone-lifeline-verzekering.html)

Joostg 08-03-10 11:13

Batterij iphone --> lifeline verzekering?
 
Besten,

Ik heb een vraag... Ik heb een iphone 3g vanaf bijna het eerste moment. Mijn batterij kapt er steeds sneller mee.. Bij een beetje gebruik kapt hij er naar een paar uur al mee. Enkel standby houd hij het ook niet langer dan een dag vol..

Het is nu zo ernstig dat het een grote frustratie wordt. Zit vaak zonder telefoon. Daarnaast vertoond de iphone slijtage plekken aan de achterkant (dit vind ik niet zo storend).

Nou ben ik voor iets van 12,95 per maand verzekerd met zo'n lifeline verzekering. Kan ik mijn telefoon opsturen en kunnen zij hier binnen de verzekering iets aan doen? Of zijn er andere stappen te ondernemen om mijn iphone een langer leven te bezorgen?

Buiten de batterij zijn er geen klachten..? Hoop dat jullie een oplossing weten.

Groetjes,

Joost

Solid_Snake 08-03-10 20:18

Juist hetzelfde probleem! Als hij dan het opladen is wordt hij ook zéér warm. Ik ga eens een upgrade proberen en hopelijk is het in orde. Eerder vrees ik dat de batterij stuk is.

Joostg 08-03-10 20:47

Bij mij wordt hij ook zeer warm! Is dat onder die verzekering te gooien? Groetjes

Cybot12999 08-03-10 21:37

Je zou even kunnen proberen contact op te nemen met de maatschappij waar je die verzekering hebt? Die kunnen je vast haarfijn vertellen wat wel / niet onder de verzekering valt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:01.