iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem met upgraden naar 3.1.3 en herstelmodus - iPhone 3G (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/56409-probleem-upgraden-naar-3-1-3-herstelmodus-iphone-3g.html)

Traceless 23-03-10 21:03

Probleem met upgraden naar 3.1.3 en herstelmodus - iPhone 3G
 
Hallo,

Ik heb een iPhone 3G, 16GB

Er draaide volgens mij de firmware 3.1.2 op, alvorens ik wilde upgraden naar 3.1.3. Ik heb hier wel eens eerder problemen mee gehad, vandaar: "Volgens mij"

De aard van de problemen ligt hem in het feit dat ik de iPhone vroeger gejailbreaked heb. Dit was erg leuk, maar blijkbaar had ik een niet zo stabiele versie, want na een tijd stopte mijn iPhone ermee. Via handleiding hier op het forum heb ik het toen voor elkaar gekregen om hem weer aan de praat te krijgen zonder jailbreak.

Ik heb nu echter het probleem, dat als ik de versie wil updaten naar de meest recente firmware via iTunes, het misgaat. Software kan niet installeren en geeft foutmelding, vervolgens staat er dan een USB icoontje + iTunes in beeld en herstellen is ook niet mogelijk. Waarschijnlijk zal ik wel een oplossing vinden om dit weer aan de praat te krijgen.. voor nu

Het zou echter heel fijn zijn, als iemand weet hoe ik van dit probleem af kom en gewoon weer via iTunes kan updaten zonder problemen... :)


Alvast heel erg bedankt


Groetjes,

Remco


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:48.