iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   melding accessoire niet geschikt voor iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/56475-melding-accessoire-niet-geschikt-voor-iphone.html)

combo1100 25-03-10 02:26

melding accessoire niet geschikt voor iphone
 
ik heb in de loop der tijden voor mijn origineel simlockvrije iPhone 3gs enkele, niet originele, auto laadkabels en een fm transmitter aangeschaft. En allemaal, op 1 na (ook geen originele) gaven na een periode van normaal werkend gebruik, de melding 'deze accessoire is niet geschikt voor iPhone'. Deze meldingen kwamen variërend van 1 week tot en met 2 maanden, na altijd probleemloos geladen te hebben, ineens op het scherm en de kabels weigerden daarna ook verder dienst. Bij 1 of 2 kwam dan ook de melding of ik het toestel in vliegtuigmodus wilde zetten. Ook de fm transmitter geeft inmiddels dit scherm, maar na een paar keer insteken, blijft de melding weg en laadt hij wel, alleen werken de geluiden, belsignaal, sms e.d. dan niet meer, maar ik kan wel de muziek via de radio afspelen en alles werkt verder normaal. Probeert Apple naast het dichttimmeren van de simlock, ook met een accessoire 'detector' hun producten exclusief te houden? (en wij maar schelden op Windows)
Zijn er mensen met een oplossing, b.v. alleen al de meldingen uit te kunnen zetten?

LV18PB 25-03-10 14:40

Kijk ook ff op mijn vraag met opladen in auto!! Heb nl. een soortgelijk probleem. Denk dat de laatste firmware hieraan schuldig is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:25.