iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem met activering (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/56924-probleem-activering.html)

Horstje 01-04-10 22:04

Probleem met activering
 
Hallo beste Iphone experts,
Ik heb sinds vandaag een heel raar probleem.
Ik heb een Iphone 3gs (Frans toestel). Hierop staat originele 3.1.3 firmware. Ik heb het toestel nu 2 weken en geen jailbreaks of unlocks uitgevoerd. De telefoon heb ik in Frankrijk geactiveerd bij een Applestore.
Dit ging zonder problemen en mijn t-mobile kaart deed het gewoon.
Dus volgens mij betekent dit dat de iphone van origine simlockvrij is.
Vandaag las ik ergens op een forum dat als je in itunes je telefoon herstelt als nieuwe telefoon, de optie internet tethering toegevoegd zou worden. Dacht dit ga ik ff proberen. De herstel procedure doorliep hij helemaal. Alleen na het herstellen, kom ik in het activeringsscherm. Als ik dan de iphone van de usb trek en er opnieuw aangooi, krijg ik een melding van dat de iphone niet geactiveerd kan worden, omdat ik geen juiste simkaart.
De melding: (in het engels, ook raar: [SIZE=3]The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported[/SIZE] . En nu blijft hij dus met het stekkertje en het itunes logo staan.

Ik wil benadrukken, ik heb echt nog geen jailbreak of dat soort dingen uitgevoerd, want dat is niet met deze origineel geinstalleerde 3.1.3 nog niet mogelijk. Heeft iemand DE oplossing voor mij??? (A)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:14.