iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Heel gek probleem met bereik (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/57543-heel-gek-probleem-bereik.html)

bamiblok 11-04-10 22:04

Heel gek probleem met bereik
 
Goedenavond,,
k heb onlangs mijn telefoon laten vallen en helaas was het scherm gebroken. Toch maar laten repareren bij een service. Zag er netjes uit en kon gewoon bellen toen ik nog in Eindhoven was. Eenmaal thuis gekomen een paar uur later merkte ik dat er geen service staat. Ik een rondje gelopen, naar buiten gegaan maar nergens bereik. Simkaart in mijn oude telefoon gedaan en wel overal bereik thuis. Netwerkprobleem kan het dus niet zijn.

Ik ben hierna dus een rondje gaan rijden met de auto en op een gegeven moment na ongeveer 5 tot 10 min rijden kreeg ik ineens weer goed bereik. Voor de reparatie heb thuis ook altijd bereik gehad met mijn iPhone en nu opeens niet meer. Als ik de simkaart in mijn oude mobiel doe heb ik thuis wel weer bereik. Het kan toch niet dat ik dat de antenne beschadigd tijdens het repareren is want dan zou hij het nergens meer moeten doen. Nu doet hij het alleen thuis dus niet meer, er staat de hele tijd geen service.

Ik snap er echt helemaal niks van en ik word er gek van omdat ik eerst thuis wel gewoon bereik had. Wat heb ik aan die telefoon als ik thuis niet eens kan bellen of gebeld kan worden?????

Iemand enig idee waaraan dit kan liggen? ik heb een simkaart met abbo van t-mobile met een 3gs 3.1.3. Op 3.1.2 heb ik een jailbreak gedaan, maar eraf gehaald. Ik heb ook geen unlock gedaan. Heb al telefoon gereset, netwerkinstellingen gereset, simkaart eruit en erin, vliegtuismodus etc...

bamiblok 11-04-10 23:36

ik ga morgen terug naar de iphone service om mijn antenne te laten onderzoeken, ik hoop dat deze gewoon niet goed is aangesloten/los zit en dat ik dan weer het bereik heb wat ik eerst had.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:33.