iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen met Sim kaart (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/57635-problemen-sim-kaart.html)

MathysKogelman 13-04-10 11:14

Problemen met Sim kaart
 
Ik heb gister een 2de hands iphone 3G gekocht nadat ik goed 1,5 jaar gebruik gemaak heb gemaakt van mijn oude iphone die door waterschade het loodje legde :P

Maar nu is mijn probleem toen ik de iphone herstelde via itunes gaf hij dat de simkaart niet werd ondersteund. Die vorige eigenaar had er altijd KPN in en ik gebruik Vodafone, toen ik die gister opgehaald heb stond er wel Cydia etc op de iPhone en ook de telefoon was zonder simlock omdat ik er gewoon mee kon bellen/smsen met mijn Vodafone sim kaartje

'The sim card inserted in this Iphone does not appear to be supported'

Op verschillende internet site's staat dat ik mijn iphone moet jailbreaken maar wanneer ik dat probeer via Blackrain blijft mijn iphone op dat plaatje staan dat je met je USB naar je PC moet connecten, verder kan ik nu niks met de iPhone omdat ik niet verder kan komen dan het emergency scherm etc.

Wie kan mij hiermee helpen?
ps: ik heb gezocht naar soortgelijke problemen, maar ik kon niks vinden wat voor mij werkte

Dus alle help wordt gewaardeerd:D

evmw 13-04-10 11:39

Ik heb sterk het vermoeden dat je bent gaan updaten naar 3.1.3

MathysKogelman 14-04-10 00:37

Ja misschien maar het probleem is dat ik nu niks meer kan doordat ik steeds dit scherm krijg? Wat kan ik dan eraan doen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:29.