iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan niet in recovery mode / dfu mode komen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/57879-niet-recovery-mode-dfu-mode-komen.html)

Boktor2 16-04-10 23:08

Kan niet in recovery mode / dfu mode komen
 
Hoi,

Ik heb een iphone 3gs uit amerika, simlock vrij gemaakt dvm blacksn0w via cydia. Alles werkt naar behoren maar vandaag had ik geen Wi-Fi signaal. Via instellingen mijn netwerkinstellingen gereset waarnaar mijn iphone vast is gelopen. Hij blijft hangen in het bootproces, ik zie alleen maar een apple logo.

Ik krijg mijn iphone niet in dfu mode, heb https://forum.iculture.nl/wiki/DFU hiervoor gevolgd.

Ravenge 16-04-10 23:44

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Boktor2 (Bericht 439589)
Hoi,

Ik heb een iphone 3gs uit amerika, simlock vrij gemaakt dvm blacksn0w via cydia. Alles werkt naar behoren maar vandaag had ik geen Wi-Fi signaal. Via instellingen mijn netwerkinstellingen gereset waarnaar mijn iphone vast is gelopen. Hij blijft hangen in het bootproces, ik zie alleen maar een apple logo.

Ik denk dat je iPhone in een reboot-loop vastgelopen is. Heb je al geprobeerd om je iPhone te herstellen in iTunes en dan het gehele jailbreak process opnieuw door te lopen?

Je Wi-Fi en push notifications problemen zijn te verhelpen door na het jailbreaken deze handleiding te gebruiken.

Boktor2 16-04-10 23:47

Zodra ik probeer te herstellen naar een custum firmware 3.1.2 krijg ik in itunes de foutcode 1600. Het rare is dat het er dus wel op lijkt dat ik in DFU mode zit, Itunes geeft aan dat ik kan herstellen. Maar ik zie op mijn Iphone gewoon een zwart scherm.

Ravenge 17-04-10 00:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Boktor2 (Bericht 439608)
Zodra ik probeer te herstellen naar een custum firmware 3.1.2 krijg ik in itunes de foutcode 1600.

Een mogelijke oplossing voor dat probleem kun je hier vinden.

Patric1964 23-04-10 11:28

ik heb het volgende probleem kom niet in dfu, waardoor dit probleem is ontstaan. Ik heb update 3.1.3 geinstalleerd en toen deed ineens mijn iphone het niet meer. Heb een 2G. Nu heb ik gelezen, dat ik hem eerst in de DFU mode moet zetten, dat betekend niet het itunes logo en stekkertje, maar een zwart beeld.
Dus powerknop en homebutton tegelijk vasthouden, daarna, als het beeld zwart is, nog even de homebutton vast houden en dan moet hij uit gaan, tenminste, naar het shutdown slider gaan. Ten eerste zie ik die shutdown slider niet en ten tweede, als ik dan de homebutton ingedrukt hou, dan ga ik meteen naar het apple logo to en dan krijg ik weer het stekkertje en het itunes logo. wie weet er een echte oplossing word gek, anderes nog een tijdje wachten op de 4G!!! :o:o

jmchung 30-07-10 01:28

Ik heb het zelfde probleem kan niet recover mode dfu mode mijn iphone sgs 32 gb wordt ook niet herkent door de computer of itunes.hebt onder tussen van alles geprobeert wat ik maar op et internet gezien hebt.

het volgende is als ik in de recover/dfu mode wilt krijgt ik allen een wit scherm met usb disk en power on te zien voor de rest doet die niets.
verder wilt ik vermeden dat deze uit china komt.
gr jmchung

Michel15 30-07-10 02:02

@jmchung

Heb je wel een echte iPhone ?

Klinkt als een kloon die inderdaad niet herkend wordt door iTunes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.