iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone ondervindt veel problemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/58228-iphone-ondervindt-veel-problemen.html)

Saathan 22-04-10 18:17

iPhone ondervindt veel problemen
 
Beste,

Sinds 2 dagen wil mijn iPhone niet meer aan. Ik lag in mijn bed en draaide me om en toen was het scherm helemaal wit. Ik kon niks meer doen dus had hem afgesloten (home + lock). Ik wou hem weer aan doen maar er gebeurde niks. Die dag liet ik hem dus maar thuis liggen. Ik kwam later die middag thuis en toen deed ik hem in de oplader. Er kwam een scherm dat hij leeg was dus ik laad hem op. Hij deed het perfect. Tot vandaag; ik pakte mijn iPhone en ging een game doen. Nog niks aan de hand dus ik was even bezig, plotseling werd het scherm gewoon wit en een paar seconden later viel hij uit. Ik zag allemaal donkere horizontale strepen lopen over het scherm. Die verdwenen even later weer.. Nu heb ik hem weer aan de stroom gehangen maar tevergeefs; er gebeurt niks.. Hij wil niet meer aan en er verschijnen geen symptomen van leven :(.

Iemand die me raad weet?

Met vriendelijke groet,
Jesse

RHCPeter 22-04-10 21:25

Misschien even herstellen met iTunes? :)

Saathan 22-04-10 22:56

iTunes herkent hem ook niet. Het lijkt er op dat hij echt dood is. Ik val als het goed is buiten me garantie maar ga morgen toch even langs de Apple Retailer en T-Mobile shop.

GekkeHenkie 23-04-10 02:09

Ik lees dat je een jailbreak hebt toegepast op je iPhone, dan is je garantie sowieso al vervallen. Langsgaan bij de Apple Retailer of T-Mobileshop heeft dan weining zin, behalve als je een nieuwe iPhone gaat kopen!

evmw 23-04-10 08:34

iTunes herkent hem ook niet in DFU?

Saathan 23-04-10 09:14

Nope, in DFU mode wil hij ook niet aan. Maar hij start ook niet meer dus kunnen ze er dan nog wel achter komen dat ik een jailbreak heb toegepast?

Rav3n 23-04-10 09:51

Je probleem lijkt idem aan het probleem van de iPhone van een vriendin en een kennis. Beiden accu's gewoon bleken echt helemaal leeg.
Zelfopgelost door:
- de contacten van iPhone voorzichtig(!) schoon geblazen met spuitbusje.
- ander kabeltje gebruikt. Ik heb een ouder kabeltje van een iPod gebruikt om te laden. Die stekker heeft nog een vergrendelmechanisme en klikt de stekker echt strak vast. De nieuwe kleine stekker doet dat niet echt.

Andere (gelezen) oplossingen:
- Probeer eens een andere lader of laad via pc.
- check het stekkergat van de eventueel gebruikte iphonecover. Wellicht kan de stekker fysiek niet geheel worden ingestoken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:29.