iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apple logo Firmware 3.1.3 Probeem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/58893-apple-logo-firmware-3-1-3-probeem.html)

Elixxer 04-05-10 01:42

Apple logo Firmware 3.1.3 Probeem
 
Beste Iphoneclubmembers,

ik zie dat hier in de subcategorie er een mega topic is over het vastgelopen Apple logo van velen. Weldra is het zelfde bij mij aan de hand maar dan net wat anders.

Ik heb per ongeluk geupdate naar firmware 3.1.3 zonder te kijken of er uberhaupt wel een unlock vrij was. Ik had de iphone gejailbreakt en probeerde met redsn0w hem te unlocken (wat natuurlijk niet werkte). Ik las toen op internet dat er helemaal geen unlock was en dat die misschien nooit (!) zou komen dus ik was al meteen in paniek. Ik had wel eens gehoord van downgraden dus ik downloade meteen 3.1.2. Met verschillende pogingen probeerde ik hem in DFU mode te zetten en te herstellen (had stap voor stap gezocht op internet omdat ik een complete Leek ben op dit gebied) maar niets was minder waar.

Niets werkte dus ik dacht, ik ga naar instellingen en probeer hem volledig te wissen naar de fabrieks standaard instellingen. Er stond :waarschuwing dit kan tot 2 uur lang duren. Geen probleem voor mij, ik hing hem aan de stroom en vertrok. 4 uur later kwam ik thuis en zag dat ik een mooi Apple logo had in het midden met in het Apple logo zo'n tekentje van dat hij aan het denken is alleen bewoog dat slangetje niet, maar was hij stijf bevroren. Ik deed een hard reset en hij sprong weer op het Apple logotje met dat bevroren slangetje. Mijn pc herkent hem niet meer als iphone en ik krijg hem ook niet in DFU of recovery mode. Alleen dat verdomde Apple logo met bevroren slangetje.

Ik heb mijn vraag niet in het grote topic gezet omdat de meeste hem wel in DFU mode of recovery krijgen of zelfs dat de pc hem herkent. Ik heb dus geen van drieën en zit met mijn handen in het haar.
Wat kan ik doen want ik ben op zo'n punt gekomen dat ik dat klere ding in de vijver wil gooien.

Alvast bedankt voor het lezen en ik hoop op een mooie oplossing!

Groet Elixxer

Bomans 04-05-10 08:48

DFU luk nagenoeg altijd. Ben je zeker dat je het wel goed doet? (timing is zeeeer belangrijk)

Maar als je hem erdoor krijgt zal je nog steeds niets kunnen unlocken.
Bij 3.1.3 is je baseband geupdate en die kan je niet downgraden.
Tenzij je een oude bootloader hebt die je kan downgraden met fuzzyband (te vinden in cydia)

Elixxer 04-05-10 12:35

Ok als ik hem wel weer werkend krijg dan heb ik dus een gigantisch dure ipod? Of komt er binnenkort misschien een unlock uit voor 3.1.3? Want die oude bootloader heb ik niet...

Bomans 04-05-10 13:24

Dan zit je met een dure ipod. En wanneer de unlock uitkomt is niet bekend. maar zal waarschijnlijk niet voor juni zijn (release 4e generatie iPhone).

Elixxer 04-05-10 13:45

Ik kan dus concluderen uit je verhaal dat er uiteindelijk wel een unlock zal komen voor 3.1.3?
Ik heb inmiddels een Blackberry weten te regelen voor tijdelijk dus ik heb er ook geen haast bij hoor.

Bomans 04-05-10 13:47

Voor 3.1.3 weet ik niet. Maar voor 4.0 waarschijnlijk wel.

Elixxer 04-05-10 13:48

wat dus inhoudt dat ik hem moet updaten naar 4.0 en dan de unlock er over gooien?
of werkt dat ook niet?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:01.