Iphone doet niks meer

Iphone doet niks meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) He, Mijn Iphone wil niets meer doen....maar ook echt niks. Na een reboot (vastlopen programma) start hij niet meer op. Als ik de bovenste knop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 May 2010, 20:11
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard Iphone doet niks meer

He,

Mijn Iphone wil niets meer doen....maar ook echt niks.

Na een reboot (vastlopen programma) start hij niet meer op. Als ik de bovenste knop inhoud dan komt het Apple logo even in beeld (+-15 seconde) en dan verdwijnt hij weer. Als ik hem aan de computer hang dan herkend hij deze niet (ook Itunes niet). Aan de netstroom doet hij ook niks (ook geen batterij logo). In DFU mode opstarten doet hij ook niet?

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn.....overleden of is er toch een trucje?

Alvast bedankt!

gr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 May 2010, 20:40
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Probeer eens een Hard Reset (Lock/Awake- en de Home-button tegelijk ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 6 May 2010, 22:04
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Probeer eens een Hard Reset (Lock/Awake- en de Home-button tegelijk ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt)
DFU mode doet het niet had ik al geprobeerd
  #4  
Oud 6 May 2010, 22:08
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als DFU het echt niet doet dan is je iPhone kapot.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 6 May 2010, 22:08
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markos1 Bekijk bericht
DFU mode doet het niet had ik al geprobeerd
Er is een groot verschil tussen een Hard Reset en de DFU-mode Met een Hard Reset start je iPhone opnieuw op, als je je iPhone in DFU-mode zet moet je m herstellen. Wat heb je precies geprobeerd dan? In DFU-mode gezet en dan?
  #6  
Oud 6 May 2010, 22:25
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Er is een groot verschil tussen een Hard Reset en de DFU-mode Met een Hard Reset start je iPhone opnieuw op, als je je iPhone in DFU-mode zet moet je m herstellen. Wat heb je precies geprobeerd dan? In DFU-mode gezet en dan?
Ik dacht dat dit hetzelfde was.....

power en home button ingedrukt houden, dan wacht op apple logo, deze verschijnt na 2 seconde. Als ik dit doe dan komt er een apple logo en deze gaat om de 10 seconde uit en dan weer aan .

Hiernaast ook aan de pc gehangen en hetzelfde maar geen resultaat.....
  #7  
Oud 6 May 2010, 22:29
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markos1 Bekijk bericht
Ik dacht dat dit hetzelfde was.....

power en home button ingedrukt houden, dan wacht op apple logo, deze verschijnt na 2 seconde. Als ik dit doe dan komt er een apple logo en deze gaat om de 10 seconde uit en dan weer aan .

Hiernaast ook aan de pc gehangen en hetzelfde maar geen resultaat.....
Okee, dan wordt het herstellen:

* iPhone aan je PC hangen
* Zet je iPhone in DFU-mode (check de Wiki hoe je dit doet)
* iTunes geeft de melding dat er een iPhone in Herstelmodus is aangetroffen
* Klikken op 'Herstellen'
* Na afloop van de herstel, bij voorkeur geen Reservekopie terugzetten; de reseverkopie kan de software-fout bevatten
  #8  
Oud 6 May 2010, 23:07
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Okee, dan wordt het herstellen:

* iPhone aan je PC hangen
* Zet je iPhone in DFU-mode (check de Wiki hoe je dit doet)
* iTunes geeft de melding dat er een iPhone in Herstelmodus is aangetroffen
* Klikken op 'Herstellen'
* Na afloop van de herstel, bij voorkeur geen Reservekopie terugzetten; de reseverkopie kan de software-fout bevatten
Ja die had ik al geprobeerd werkt niet....mijn pc herkend ook de iphone niet
  #9  
Oud 6 May 2010, 23:11
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markos1 Bekijk bericht
Ja die had ik al geprobeerd werkt niet....mijn pc herkend ook de iphone niet
Weet je heel zeker dat je iPhone in DFU-mode stond? Dit werkt namelijk (vrijwel) altijd! Als je iPhone in DFU-mode staat is je scherm zwart.
  #10  
Oud 6 May 2010, 23:18
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Weet je heel zeker dat je iPhone in DFU-mode stond? Dit werkt namelijk (vrijwel) altijd! Als je iPhone in DFU-mode staat is je scherm zwart.
  1. PC en Itunes aan;
  2. Iphone via USB aan de pc;
  3. Home + power ingedrukt houden;
  4. Na 10 a 15 seconde powerknop loslaten;
  5. Itunes reageerd en doet niks, terwijl hij toch een melding van herstellen moet geven.
Dit klopt toch....ik heb allerlei manier geprobeerd. Ik weet niet of je hier iets aan hebt maar opladen via netsnoer doet hij ook niet. Als ik de stekker er in doet geeft hij 10 seconde het Apple logo weer en dan is het scherm zwart?
  #11  
Oud 6 May 2010, 23:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2010
Berichten: 9
Standaard

Had ik gisteren ook. Het regent momenteel klachten van jailbreak iphones met hetzelfde probleem. Bij kwam het nadat ik in Rock 6 updates heb gedraaid.
Ik heb het v ermoeden dat iemand (Apple of T-mobile-programmeur?) een of andere app in Rock heeft geplaatst die het probleem veroorzaakt. Het zou zomaar eens een serieus jailbreak-gerelatererd virus geweest kunnen zijn....
Bij kon ik hem nog wel in dfu mode zetten, maar je moet geloof ik precies 10 seconden de aan-uit knop vasthouden en daarna loslaten.

Na herstellen in dfu-mode ging mijn firmware van 3.1.2 (blackrain + unlock) naar fw 3.1.3. Mooi dat ik mijn software unlock nu (voorgoed?) kwijt ben.......

Opnieuw jailbreak met Spirit (5 seconden en het was gepiept) en toen een uur of vier bezig geweest om in cydia alles wee naar mijn hand te zetten. Het lijkt Microsoft wel...
Nu draait ie weer als een zonnetje, alleen kan ik niet meer bellen met mijn kpn/sim, wat natuurlijk zwaar ***** is.

Een tip aan iedereen: gooi Rock eraf, want dat is onbetrouwbare zooi.
Vervolgens: installeer alleen updates die je vertrouwt! Ik kon het nooit hebben dat ik een badge op de picto van Rock had staan met updates, maar daar ben ik dus van
teruggekomen.

Is er trouwens toch een mogelijkheid (ik ben geen programmeur) om toch te kunnen unlocken? Ik bedoel dus niet via T-mobile, want die kunnen alles voor 9 tientjes...

Hop dat je er iets aan hebt.
  #12  
Oud 7 May 2010, 09:36
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tomdj Bekijk bericht
Had ik gisteren ook. Het regent momenteel klachten van jailbreak iphones met hetzelfde probleem. Bij kwam het nadat ik in Rock 6 updates heb gedraaid.
Ik heb het v ermoeden dat iemand (Apple of T-mobile-programmeur?) een of andere app in Rock heeft geplaatst die het probleem veroorzaakt. Het zou zomaar eens een serieus jailbreak-gerelatererd virus geweest kunnen zijn....
Bij kon ik hem nog wel in dfu mode zetten, maar je moet geloof ik precies 10 seconden de aan-uit knop vasthouden en daarna loslaten.

Na herstellen in dfu-mode ging mijn firmware van 3.1.2 (blackrain + unlock) naar fw 3.1.3. Mooi dat ik mijn software unlock nu (voorgoed?) kwijt ben.......

Opnieuw jailbreak met Spirit (5 seconden en het was gepiept) en toen een uur of vier bezig geweest om in cydia alles wee naar mijn hand te zetten. Het lijkt Microsoft wel...
Nu draait ie weer als een zonnetje, alleen kan ik niet meer bellen met mijn kpn/sim, wat natuurlijk zwaar ***** is.

Een tip aan iedereen: gooi Rock eraf, want dat is onbetrouwbare zooi.
Vervolgens: installeer alleen updates die je vertrouwt! Ik kon het nooit hebben dat ik een badge op de picto van Rock had staan met updates, maar daar ben ik dus van
teruggekomen.

Is er trouwens toch een mogelijkheid (ik ben geen programmeur) om toch te kunnen unlocken? Ik bedoel dus niet via T-mobile, want die kunnen alles voor 9 tientjes...

Hop dat je er iets aan hebt.
Hmm ik heb inderdaad Rock geupdate, maar ja ik krijg de iphone met geen mogelijkheid in de DFU mode. Hij laad ook niet meer op...heel apart . Spirit zegt ook dat hij geen iphone kan vinden
  #13  
Oud 7 May 2010, 10:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

doe je iPhone eens uit, de homeknop ingedrukt houden(die onderaan het scherm) en dan aan de computer hangen, wat doet ie dan?
  #14  
Oud 7 May 2010, 10:44
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
doe je iPhone eens uit, de homeknop ingedrukt houden(die onderaan het scherm) en dan aan de computer hangen, wat doet ie dan?
Mijn iphone gaat met geen mogelijkheid aan, dus uitzetten is helaas niet mogelijk

Het enige wat hij doet is een apple logo weergeven als ik op de bovenste knop druk, dit logo gaat na een seconde of 10 a 15 weer uit. Als ik de bovenste knop ingedrukt houd dan komt het Apple logo elke 10 a 15 seconde weer terug. Als ik de telefoon aan de lader of laptop hang dat doet hij niks. Ook niet als de home knop ingedrukt is. Ik heb één keer eerder een crash gehad en toen deed de Iphone iig nog trillen (bij het lang inhouden van knoppen) of gaf de computer nog aan dat er een apparaat aanwezig was (foto's). De tel is nu volledig reactieloos
  #15  
Oud 7 May 2010, 13:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2010
Berichten: 2
Standaard Opstarten Iphone

Ik kan meteen aansluiten bij dit probleem. Heb hetzelfde resultaat na updates van Rock. Dus wie o wie heeft een oplossing. Ben een Noob als het gaat om Iphone
  #16  
Oud 7 May 2010, 13:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 45
Standaard

Ik had hetzelfde probleem. Heb nu maar helemaal gerestored en 3.1.3 erop gezet.
  #17  
Oud 7 May 2010, 14:47
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 1-2tje Bekijk bericht
Ik had hetzelfde probleem. Heb nu maar helemaal gerestored en 3.1.3 erop gezet.
Hoe restore je dan....want mijn Iphone doet helemaal niks
  #18  
Oud 7 May 2010, 14:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 45
Standaard

kijk hier voor de handleiding
  #19  
Oud 7 May 2010, 15:42
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 1-2tje Bekijk bericht
Helaas al geprobeerd
  #20  
Oud 7 May 2010, 16:08
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ik denk dat je de iphone even moet laten nakijken......helaas
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 doet niks meer Zhane iPhone algemeen 4 27 December 2011 23:45
Iphone doet niks meer rubenvdw iPhone algemeen 3 6 November 2009 19:13
iPhone: iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Jailbreak 13 22 August 2009 13:43
iphone 3GS werk niet meer en doet niks meer andres666 Archief 2 16 August 2009 14:24
iphone doet niks meer!! herberts Unlock [archief] 7 22 December 2007 21:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:30.