iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/59526-batterij-probleem.html)

nebilem 11-05-10 22:16

Batterij probleem
 
Hallo

ik heb dit al eens eerder gepost maar heb daar niet echt een antwoord op gelegen. Ik heb sinds augustus en iPhone 3GS en sinds een paar weken doet de accu raar. Als ik mijn iPhone uitzet en weer aanzet komt de batterij percentage op 18% en ik krijg ook gelijk een melding dat de percentage onde 20% is. Maar direct als ik mij Iphone ontgrendel komt de percentage op de werkelijke waarde. Kan iemand dit voor mij testen op zij Iphone want misschien hoort dit zo hoewel mij het niet eerder is opgevallen. Ik ben van plan om morgen naar tmobile te gaan.

Ps: ik heb al eens mijn iPhone hersteld via iTunes maar dat werkt ook niet.

rochman 13-05-10 09:08

volgens mij heb ik soort gelijke probleem.. sinds ik een firmware update heb uitgevoerd.. geef iphone 3gs aan.. dat de bijbehorende kabel niet standaard is voor de iphone.. klik ik dismiss aan.. .itunes gaat een reserve kopie maken.. en worden new apps overgezet.. tijdens het overzetten , wordt de accu leeggetrokken. heel vreemd probleem.. t-mobile aangekaart.. men kon mij niet helpen.. antwoord..belt u apple nederland maar op..Het valt onder de garantie.. Morgen gaat ik weer naar t-mobile toe.. met mijn contract..

nebilem 13-05-10 10:16

Ik heb mijn telefoon ondertussen al aangeboden voor reparatie. Ik heb ook bij een tmobile shop nagevraagd en daar was zoiets niet bekend.

Rochman zou jij kunnen kijken of jij hetzelfde probleem hebt als ik? Ik heb het inderdaad ook sinds die update. Het zou kunnen dat die update heeft ontdekt dat de accu niet meer 100% is en daarom rare dingen doet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:23.