iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan geen email meer ontvangen. xs4all.nl (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/59531-geen-email-meer-ontvangen-xs4all-nl.html)

Ivoclaas 11-05-10 23:45

Kan geen email meer ontvangen. xs4all.nl
 
Ik kon opeens geen emails meer versturen. Ik heb toen de account verwijderd en opnieuw ingesteld. Nu kan ik wel emails versturen, maar niet meer ontvangen. Ik doe iets niet goed en ik weet niet wat. Ik zat vroeger bij demon, maar dat is door xs4all overgenomen.
Wie heft raad?

ButcherJF 12-05-10 08:35

Hmmm, bekende naam, bekend probleem :D.
Heb je (hebben we) al naar de juiste poort gekeken? Hier staan de juiste instellingen.

atie h 12-05-10 18:05

Hallo
Ik heb hetzelfde probleem. kwam uit het buitenland, dataroaming weer aan in NL.
En ik kon niet meer sturen en/of ontvangen. Inmiddels doen twee van m'n adressen het weer, maar xs4all helaas ontvangt niets meer, ook niet al ontvangen berichten kan ik niet meer binnenhalen ?????
Heb de instellingen van hierboven geprobeerd, maar helaas. (ik had daar overigens niets aan veranderd en een week geleden deed alles het??)
Wie kent het en heeft een oplossing??

Ivoclaas 14-05-10 10:31

Probleem emails ontvangen met xs4all opgelost!
 
Een paar dagen geleden had ik een probleem gemeld dat ik geen emails meer kon ontvangen op mijn iPhone. Mijn provider is xs4all.
Het probleem is opgelost. Wat bleek: Zoals bij veel providers heb je bij xs4all meerdere emailadressen of aliassen zoals ...@xs4all.nl Aan ieder adres zit een apart wachtwoord. Om bij xs4all te kunnen inloggen om bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen te bekijken, moet je je username plus wachtwoord intoetsen. Dit is meestal je hoofdaccount. Ik gebruik niet mijn hoofdaccount voor mijn emails, maar een alias. Wat ik dus steeds op mijn iPhone invoerde waren de gegevens van mijn hoofdaccount en niet van mijn alias. Toen ik de gegevens van mijn emailalias, die ik dus gebruik, met de daarbij horende wachtwoord in mijn iphone invoerde, kreeg ik alle emails weer binnen.

WDS001 14-05-10 16:51

//Discussies samengevoegd, je oplossing mocht best bij je oude topic :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.