iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   computer herkent de iphone niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/59666-computer-herkent-de-iphone-niet-meer.html)

tatoe 13-05-10 23:44

computer herkent de iphone niet meer
 
als ik de ihone aansluit op de computer herkent deze hem niet meer,itunes wel echter ik wil graag mijn foto's uit de filmrol op de computer zetten,ik gebruik windows 7.Heb al van alles geprobeert ook op vista werkt het niet (meer wel gedaan op vista).
Ik ben er radeloos van heb al van alles geprobeerd, dus HELP weet iemand hier iets over.Vraag me af of terug zetten naar fabrieks instellingen helpt,echter weet niet of mijn filmrol dan verwijdeerd wordt.Graag tips bvd.

GekkeHenkie 14-05-10 00:21

Heb ik ook last van gehad, het volgende werkte bij mij.

Check even in het 'Configuratiescherm' onder 'Automatisch afspelen'. Als het goed is staat de iPhone helemaal onderaan. Selecteer de optie 'Iedere keer vragen' en hit 'Opslaan'. Als je dan je iPhone connect zou die weer tevoorschijn moeten komen (ook in Explorer).

tatoe 14-05-10 22:43

filmrol
 
dank voor u tip echter dit werkt niet de iphone staat ook niet in het rijtje bij automatisch afspelen.Het probleem is dat ik de melding krijg dat het stuurprogramma niet juist is geinstalleerd als ik de iphone aan sluit.ik snap er helemaal niks van denk dat hij op de een of andere manier toch een klein defect heeft .Want volgens mij heb ik echt alles geprobeert

ButcherJF 15-05-10 07:00

Als je je iPhone terugzet naar fabrieksinstellingen ben je echt alles kwijt. Niet doen dus.

Mijn advies zou zijn alles(!) van iTunes te deïnstalleren, incl. Quicktime en de Apple Mobile Device Driver. Daarna opnieuw opstarten (pc) en opnieuw installeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:15.