iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone start niet meer op; continu appeltje op het scherm - Verzameltopic (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/5994-iphone-start-niet-meer-op-continu-appeltje-op-scherm-verzameltopic.html)

croiman 29-01-08 14:42

iPhone start niet meer op; continu appeltje op het scherm - Verzameltopic
 
Iphone Start niet meer op? je krijgt continu een appeltje op je scherm?

heb je net onlangs een app geinstalleerd of iets veranderd in je Iphone en je iphone blijft hangen?
springboard app crashed dan!! simpel op te lossen...
NNEEEE je hoeft niet noodzakelijk te restoren !!!
je gebruikt een van deze programs iBrickr, IphoneBrowser of Winscp (gebruik ik) terwijl je je appel zichtbaar op je scherm hebt, en probeert meermaals in je iphone te geraken, dit lukt, geen probleem. mss
wel 2 a 3 keer proberen of meer, maar t lukt.
de laatste toegevoegde app die je hebt geinstalleerd verwijder je in de map Applications of wat je veranderd hebt zet je trug standaard, als je tenminste backup gemaakt hebt.
En voor je t weet start je iphone op, ga daarna na installer/uninstall en verwijder de APP volledig. en je iphone is weer in orde zonder een restore, syncen enz...
bespaard veel moeite, LET OP voor Winscp moet Wi-Fi en ssh aanstaan vo je iets installeerd, daar iedere keer ik iets installeer, heel soms mijn springboard crashed, omdat ik enorm veel erop heb staan, bijna 100 apps, (vo modding programs), durft hij wel eens te crashen.
maar dit kan ook eens gebeuren bij iedereen die minder erop hebben staan. dus hierbij weten jullie t. hoop dat jullie t kunnen gebruiken.

jetgadget 31-01-08 11:15

goed nood plan. ik onthou um...

Faithz 31-01-08 11:17

Klopt helemaal!

Dit heb ik gisteren ook uitvoerd na een appsupport replace die niet goed ging, gelukkig had ik de back up nog :D

croiman 31-01-08 13:03

FAITHZ : dus jij hebt mijn oplossing daarvoor al toegepast ?
en lukte t goed? heb je continu een appeltje op je scherm gehad van herstart? en daar bleef hij hangen? door de app te verwijderen die t laatst is toegevoegd te verwijderen.

Faithz 31-01-08 13:12

Eigenlijk heb ik het zelf uitgevonden. Ik had wel gezocht maar kon het niet vinden.

Ik verving appsupport maar mijn iphone vond dat niet zo lekker en bootte niet meer. Ik ontdekte later dat ik met iBrickr nog steeds toegang had en zette de backup terug.

Bottomline: als je iets in het filesystem verkloot: met iBrickr of een andere tool kun je dit herstellen, waardoor je grote kans maakt dat je iphone alsnog doorstart.

croiman 31-01-08 14:13

ok, maar niet idereen weet t he??? nie da ze direct gaan restoren en al.

Faithz 31-01-08 16:14

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door croiman (Bericht 53255)
ok, maar niet idereen weet t he??? nie da ze direct gaan restoren en al.

Precies, goed topic daarom :D

croiman 03-02-08 20:28

Wie wilt er trouwens van zijn appel afzijn bij opstart iphone?

voer dit commando in bij Term/vt100 :

typ : nvram boot-args="-v"

herstart iphone en zie wat je krijgt.

Voor t trug af te zetten : typ : nvram boot-args=

herstart je iphone en daar is je Apple trug.
Laat maar weten wa je ervan vind.

Tijn1 04-02-08 12:02

Thanks voor de tip, ik schrok me kapot toen ie niet meer wilde opstarten had hem net weer opnieuw bijgewerkt, ik zag het al gebeuren opnieuw jailbreaken!

croiman 04-02-08 12:10

mijn site: croiman29.googlepages.com/home
mijn repo: croiman29.googlepages.com/repo.xml

wouter3 11-02-08 21:52

Ik heb na uitvoer van commando's zoals aangegeven in Wiki onder "installer" om wat geheugen vrij te maken, mijn iPhone volledig gewist. Aanvankelijk starte hij nog op met een leeg scherm (alle applicaties waren verdwenen). Na een reset komt hij met het kabel - pijltje - CD scherm en kan nu niets meer.

WinSCP herkent de iPhone niet meer en iTunes zegt dat hij hersteld moet worden. Nu zal ik op 1.1.3 (vanaf 1.1.2 OTB). Moet ik nu weer terug naar 1.1.1, dan naar 1.1.2 en dan 1.1.3? Of zijn er nog ander mogelijkheden?

Graag enige hulp

croiman 11-02-08 22:59

kun je er in via usb kabel? als je er niet meer in geraakt om de hele map applications terug erin te copieren (die je van iemand anders krijgt, of backup gemaakt) zul je helemaal opnieuw moeten beginnen, restoren enz..... helaas.

wouter3 11-02-08 23:15

Via mijn usb krijg ik geen contact meer. Ik had via die bovenstaande commando's wel een backup gemaakt van mijn applicaties, maar kan er nu niet meer in komen. Hij is helemaal dood en ik ben nu aan het proberen om via versie 1.02 opnieuw te beginnen.

Ik zou willen aanraden om die commando's om heheugen vrij te maken bij Installer te wijzigen of om ze geheel te verwijderen voordat iemand anders soortgelijke problemen krijgt.

Mijn iPhone werkte net hartstikke goed op 1.1.3 en ik had al mijn gegevens erin zitten. Alles voor niets dus.

Ik zit nu in de iBrickr fase waarbij iTunes nu al zo'n 10 minuten bezig is. Het lijkt wel of hij in een loop zit. Misschien is er binnenkort nog een iPhone te koop, weinig gebruikt maar werkt alleen niet meer :-(

Sphinkx 12-02-08 13:02

Supertip! Bedankt. Vorige keer had ik dit probleem na het installeren van summerboard. Heb hem dan moeten restoren omdat ik niets vind. Nu zal dit niet meer nodig zijn dus...

croiman 12-02-08 16:55

WOUTER3: heb je Ziphone al geprobeerd? ik had hier een brick liggen,waar ik ook niet INkwam, iphone volledig dood, na dit programma te hebben gedraait, iphone werkt weer op en top. trug mijn gsm voor software te maken, nu begin ik aan 113 Super prefferences.

wouter3 12-02-08 17:12

Croiman. Ik ken Ciphone niet maar zal eens zoeken op Google. Heb inmiddels 1.1.1 geinstalleerd en ben nu op weg om 1.1.2 te jailbreaken (moest gisteravond afbreken). Daarna naar 1.1.3 is gemakkelijk.

Had ik met Ciphone dit alles niet hoeven doen?

Het liefste zou ik een backup programma a la Norton Ghost hebben om in geval van nood een restore te kunnen doen van OS en Firmware. Zou mooi zijn als dat via iTunes kon. Zou ook de ideale manier zijn om gelockte iPhones unlock ready te maken. Daarna alleen nog een TurboSIM nodig en klaar is kees.

croiman 12-02-08 21:14

idd, met Ziphone van Zibree had je dit allemaal niet hoeven doen, je opend Ziphone, typt command : "ziphone -a -j -u" in welgeteld 3min later is je iphone 112 otb of 113 otb gebruiks klaar, geen turbosim of downgrade meer.

deze methode dus, geen prullerij meer, rechtstreeks klaar binnen 3min. alleen voor 112otb en 113otb bootloader 4.6.
werkt met windows en mac os, makkelijker kan t niet, heb er vandaag al 3 unlocked met deze manier, installer en al sta erop, alleen ssh , bsdsubsystem moet je nog installeren enz....

iClarified - iPhone - How to Unlock Your iPhone with ZiPhone (Windows)

wouter3 12-02-08 21:19

Is er nu nog iets aan te doen? Mijn 1.1.2 jailbreak liep vast. In de Windows.bat file blijft hij hangen. Ik ben nu weer 1.1.1 firmware aan het laden en begin weer van voren af aan :-((

croiman 12-02-08 21:23

op welke firmware wil je draaien? 113 ? doe gewoon een restore naar 113 met itunes.
en dan gooi je ziphone erop, eerst geef je het bevel: ziphone -v
deze is voor herstel.

als dat gedaan is, direct daarna geef je bevel in cmd: ziphone -a -j -u

iphone herstart vanzelf opnieuw op als t gedaan is, en je iphone is klaar, geen turbosim, Xsim of andere nodig, gewoon je simkaart erin en klaar.
gewoon doen, binnen 5min werkt hij al trug in 113.
Da van u werkt ook, maar duurt langer. lol. je zet ziphone op je bureau blad, je ga in die map via : cd ziphone tot je in de map zelf zit waar de verschillende bestanden zitten en dan geef je de commands in cmd (op win)

wouter3 12-02-08 21:26

Bedankt. Ga ik proberen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:43.