iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   display blijft donker ( maar alles werkt wel) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/60282-display-blijft-donker-maar-alles-werkt.html)

kareltjeee! 24-05-10 12:18

display blijft donker ( maar alles werkt wel)
 
Pas geleden een kapotte 3g 16gb gekregen, poos mee bezig geweest maar met een nieuwe batterij (5$ ebay) alles redelijk werkend gekregen,
met jailbreak+ unlock. Alles werkte maar nu opeens doet de displayverlichting het niet. Alles is er dus wel alleen de verlichting niet. Helderheid staat op vol, auto aanpassen uit, er zit geen folie op het scherm. Nou heb ik wat gelezen over de sensor die het scherm uitzet tijdens het bellen maar hoe contoleer je of het daar aan ligt. En is het scherm dan echt helemaal uit of alleen donker. Rebooten, oude kopie terugzetten zelf een complete herinstalatie is ook gedaan maar dat maakte niets uit.
Iemand een idee?

kareltjeee! 10-06-10 19:24

Het probleem blijkt dus het backlight te zijn, ik heb een nieuw compleet "front" gekocht en mijn probleem was opgelost. Hij doet 't weer!!:D Voor wie het wil proberen: google "iphone ifixit" en je krijgt een mooie werkbeschrijving. Complete front koste 55 euro op ebay en dan hoef je maar 2 schroefjes te verwijderen en drie kabeltjes los te maken (en dan weer alles andersom). Nog goedkoper is een los LCD scherm kopen maar dat vond ik wat teveel werk.

Probleem opgelost. Slotje?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:03.