iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   3GS heeft geen service en is niet te herstellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/60398-3gs-heeft-geen-service-niet-herstellen.html)

Juulke 26-05-10 11:18

3GS heeft geen service en is niet te herstellen
 
Hallo,

Ben hier nu al een aantal weken aan het zoeken naar de oplossing van mijn probleem maar tot nu toe zonder succes. Het gaat om het volgende:

Heb een 3gs uit Engeland (O2) in combinatie met Vodafone. Jailbreak is gedaan met Blackra1n en firmware 3.1.2 draait erop. Een aantal weken geleden haalde ik mijn iPhone uit mijn zak en zag ik plots dat ik geen service meer had. Wi-Fi werkte ook niet meer. Het vreemde is dat ik ook niet de mogelijkheid heb om naar een Wi-Fi-netwerk te zoeken aangezien die optie niet selecteerbaar is in de instellingen, die optie is lichtgrijs gekleurd. Mijn simkaart in een andere telefoon gestopt en het werkte naar behoren, dus daar ligt het niet aan.

Vervolgens netwerkinstellingen en fabrieksinstellingen hersteld maar geen verandering. Dus proberen te herstellen met iTunes. Wanneer ik de iPhone aansluit terwijl die gewoon aanstaat zegt iTunes dat ie zich in de herstelmodus bevindt. Maar goed heb hem hem proberen te herstellen in recovery en DFU modus. In recoverymodus krijg ik error 23, in DFU 1600.

Heb nu dus een veredelde werkende iPod waarvan iTunes zegt dat ie in de herstelmodus is maar die ik niet kan herstellen. Iemand suggesties wat het probleem zou kunnen zijn?

Mocht dit topic ergens bijgevoegd kunnen worden prima, maar ik kon niets met het exact zelfde probleem vinden.

evmw 26-05-10 11:27

Zo goed als zeker hardwareprobleem afgaande op je Wi-Fi-probleem en error-meldingen. Moet wellicht zelfs onder garantie vallen.

Juulke 26-05-10 11:48

Hmm das minder aangezien m'n iPhone uit Engeland komt. Iemand een goedkoop alternatief? (regio Amsterdam)

evmw 26-05-10 13:11

Ga er maar van uit dat je logic board vervangen moet worden, dus goedkoop zal dat zoiezo niet worden.

Juulke 26-05-10 13:58

Das balen, maar iig bedankt voor de info..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:12.