Probleem Iphone Alleen SOS oproep

Probleem Iphone Alleen SOS oproep discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren de instructies gekregen van een kennis om mijn iPhone te jailbreaken. Dus eerst geupdate naar 3.1.3 en toen met Spirit de jailbreak . En ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 May 2010, 09:35
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard Probleem Iphone Alleen SOS oproep

Gisteren de instructies gekregen van een kennis om mijn iPhone te jailbreaken. Dus eerst geupdate naar 3.1.3 en toen met Spirit de jailbreak. En dat is allemaal gelukt.. Alleen toen ik ging google om 3.1.3 te unlocken zag ik dat dat niet mogelijk was. Dus wilde ik de update ongedaan maken. In Itunes heb ik toen op herstellen geklikt natuurlijk eerst een reservekopie gedaan (had ie ook al gedaan met de update installeren) Alleen nu krijg ik dus alleen een beginscherm op me Iphone dat er alleen sos oproepen mogelijk zijn.. En in Itunes staat: De Simkaart in deze Iphone word niet ondersteunt.

HELP Hoe kan ik dit oplossen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 May 2010, 10:08
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Omdat je de originele 3.1.3 firmware versie geinstalleerd hebt is ook je baseband geupdate. Op het ogenblik is het niet mogelijk om deze te unlocken. Vandaag is bekend geworden dat er een unliock beschikbaar is voor deze baseband, maar dat hij pas wordt vrijgegeven als de nieuwe iPhone geintroduceerd wordt.

Wat je kunt doen is opnieuw 3.1.3 installeren en met Spirit opnieuw jailbreaken.
Je zult niet kunnen bellen maar de iPhone is dan welk geactiveerd en je kunt hem dan gebruiken als een iPod touch.
  #3  
Oud 29 May 2010, 10:10
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Okee en hoe kan ik 3.1.3 opnieuw erop zetten? Want momenteel kan ik er dus helemaal niks meer mee. Hij geeft alleen dat beginscherm aan, en in Itunes krijg ik alleen te zien dat de sim niet word ondersteunt.
  #4  
Oud 29 May 2010, 10:13
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zet hem in DFU en iTunes zal de iPhone herkennen en aangeven dat hij herstelt moet worden
  #5  
Oud 29 May 2010, 10:15
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Klopt, dit heb ik al gedaan. Juist na die herstelling kreeg ik dus dit probleem.
  #6  
Oud 29 May 2010, 10:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Probeer het eens met een Custom firmware en niet met de originele.
  #7  
Oud 29 May 2010, 10:22
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Okee ben nu de custom firmware aan het downloaden. Ben benieuwd of het lukt. Had namelijk net een versie gedownload en daarbij gaf ie aan dat die niet compatibel was..
  #8  
Oud 29 May 2010, 10:23
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

je moet de 3G versie hebben inclusief activatie
  #9  
Oud 29 May 2010, 10:44
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Daarbij gaf ie aan dat die incompatibel was
  #10  
Oud 29 May 2010, 11:12
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

De andere Custom firmware pakte hij wel, alleen kreeg ik toen een foutmelding onbekende fout (1600)
  #11  
Oud 29 May 2010, 11:14
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

je had de iPhone goed in DFU toen je de custom firmware installeerde?
Zo ja probeer de recovery mode eens
  #12  
Oud 29 May 2010, 11:19
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Beide geprobeerd maar niet gelukt
  #13  
Oud 31 May 2010, 09:32
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 8
Standaard

Weet iemand misschien of het opgelost kan worden door een prepaid tmobileicon kaartje te kopen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sync probleem: alleen van outlook naar iPhone Michiel C iTunes 12 11 October 2010 14:13
BelgiŽ: Voicemail/gemiste oproep ipv oproep Macbook-jan Overige providers BelgiŽ 1 7 April 2009 10:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.