iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone gaat niet aan/laad niet op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/60609-iphone-gaat-niet-laad-niet-op.html)

marcel.kok 29-05-10 16:37

Iphone gaat niet aan/laad niet op
 
Mijn Iphone is door een lege batterij uitgevallen.
Normaal gesproken leg ik hem dan aan de accuoplader en dan gaat hij vanzelf na 5 tot 10 min weer aan en begint hij met opladen.
Helaas doet hij dit nu niet meer en blijft het scherm een lege batterij tonen met een stroom tekentje. ik heb hem een nacht laten liggen maar nog steeds geeft hij deze lege batterij.
Vandaag heb ik hem aan de computer gehangen via usb maar ook dit had geen effect. Vervolgens heb ik een harde reset uit gevoerd. Als ik dit doe dan gaat heel even mijn scherm uit en vervolgens komt hij dan weer met die lege batterij.
Heeft iemand misschien nog tips/tricks om dit probleem te verhelpen :(

Met vriendelijke groet,

Marcel

IPhone 3gs 32 GB (WIT)
os: 3.0.1
Jailbreak : Ja

evmw 29-05-10 19:16

Ik kan je wel vertellen dat het voor dergelijke accu's niet goed is als je ze zo erg leeg laat lopen. Als hij echt helemaal leeg geweest is kan het daarom best zijn dat hij defect is geraakt en nu vervangen moet worden.

marcel.kok 29-05-10 21:26

hmm.. nog nooit van gehoord dat een oplaadbare batterij op deze manier defect kan gaan. Hier hadden ze dan wel even voor mogen waarschuwen.
Dus eigenlijk zeg je dat ik hem maar weg moet brengen om een nieuwe accu erin te laten zetten?

evmw 29-05-10 21:32

Mja dat is moeilijk beoordelen zo, ik trek ook maar even een conclusie op basis van je probleemomschrijving. Voor hetzelfde geldt is de software flink in de war waardoor het opladen niet goed functioneert (gaat deels softwarematig).

Laat ik het zo zeggen, als je echt wilt weten of het aan de hardware ligt zul je even een herstel moeten doen. In DFU wordt je iPhone waarschijnlijk gewoon herkend.

marcel.kok 29-05-10 22:06

Ik begrijp dat het lastig is om met deze beperkte informatie een garantie te geven over waar het probleem zit. bedankt voor het proberen iig.

Ik had al geprobeerd de telefoon in DUF mode te zetten. helaas geeft de telefoon bij de pogingen met de power en home button steeds weer die lege batterij.
nu heb ik een programma gevonden die het zou moeten doen. maar ook die blijft zoeken naar de iPhone. en het gewenste witte scherm komt niet. (DFU.exe)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:32.