iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone laadt niet meer op batterijschade?! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/60868-iphone-laadt-niet-meer-op-batterijschade.html)

vankraay 02-06-10 23:34

iphone laadt niet meer op batterijschade?!
 
hallo, ik heb een probleeem met mijn iphone 3gs 16gb.
een tijdje geleden was er wat water (met vochtige handen de iphone gebruikt) op mijn iphone gekomen. hij liep vast maar toen ik hem resette was alles weer in orde, dat dacht ik ten minste. toen ik hem 's nachts in aan de oplader hing kreeg ik geen melding maar de volgende dag was hij niet opgeladen en de batterij helemaal leeg. nu heb ik hem naar t-mobile opgestuurd en die zeggen dus waterschade geen garantie, dit zal niet aan te vechten zijn maar, is het niet waarschijnlijk dat het alleen de batterij is? als dit zo is dan kan ik voor 16 euro een nieuwe batterij bestellen.
als iemand hier ideeen over heeft hoor ik het graag.
bij voorbaat dank

jcpearl 03-06-10 09:16

helaas kan het bij waterschade alles zijn, ook het moederbord. Het is op afstand moeilijk te zeggen wat het precies zal zijn.

Doet je iPhone helemaal niets meer?

evmw 03-06-10 10:02

Gewoon laten behandelen, verbaast me altijd hoeveel mensen denken dat een toestel goed kan blijven werken door het niet te laten behandelen. Zorgt achteraf alleen maar voor meer, vaakonherstelbare, schade. Just my 2 cents.

vankraay 03-06-10 10:10

ja het kan ook het moederbord zijn maar waarom was de iphone nog gewoon te gebruiken na het contact met water dan? na het resetten was alles gewoon normaal behalve het opladen is het dan niet logisch dat het de batterij is?

jcpearl 03-06-10 10:26

Bij waterschade hoeft het lang niet altijd zo te zijn, dat de iPhone direct niet meer werkt. Corosie treedt pas later op en dan heb je de echte schade. Het belangrijkste bij waterschade is juist niets te doen met de iphone en 'm direct laten behandelen.

vankraay 03-06-10 14:13

oké ik zal hem laten behandelen alleen... hij ligt nu bij T-mobile en het is al een week geleden, is dit al te laat dan?
bedankt voor de reacties tot nog toe trouwens.

evmw 03-06-10 14:29

Dat is een beetje de vraag, het ene stukje elektronika kan wat meer hebben dan het andere. Zo snel mogelijk is gewoon het beste, na een week is het niet zo dat reparatie al uitgesloten is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:01.