iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Email start niet meer op !!?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/61413-email-start-niet-meer-op.html)

jem2005 11-06-10 21:32

Email start niet meer op !!??
 
sinds een paar uur start mijn email niet meer op, als ik de mail button aanklik dan gaat ie naar een paar seconden terug naar het begin scherm. Ik heb hem hersteld net en de reservekopie terug gezet maar houd het probleem.

Wie kent het probleem en heeft een oplossing.

Ruben.cc 11-06-10 21:43

Misschien kun je vertellen of, en zo ja wat je gedaan hebt vlak voordat dit probleem begon? Ik heb dit zelf ooit één keer eerder gehad toen ik met een PHP webmailer een folder op mijn server had aangemaakt waar de iPhone (en Mail op de Mac) zich totaal geen raad mee wisten. Zelfde euvel als jij omschrijft; even starten en meteen crashen. Ik moest toen via SSH de betreffende folder weer van mijn mailserver wissen (omdat de webmailer er zelf ook geen soep meer van kon maken).

Maar dit is wel zo'n specifieke oorzaak dat het bij jou wellicht heel iets anders is, dus vertel even wanneer "de ellende" begon. Misschien een wazige e-mail ontvangen met een mega-grote attachment? Foldertjes op een IMAP server verplaatst? Andere zaken gewijzigd?

Wat voor mail is het? GMail, Hotmail, Exchange, MobileMe, eigen server?
Probeer je mail eens te bekijken vanaf een desktop of webmailer, misschien zit er een "rare mail" in.

iMario 11-06-10 21:49

Backup moet je NIET terugzetten. Daarmee zet je het probleem ook terug.

jem2005 11-06-10 21:49

ik ben ondertussen ergens achter gekomen, het heeft betrekking op mijn zakelijke account met mijn prive account blijft ie het doen. Ik heb zojuist de zakelijke inactief gemaakt en jawel hoor alles loopt als een zonnetje. Maar ja niet de bedoeling, mijn zakelijke is het meest belangrijk. Moet ik van de server de laatste mailtjes verwijderen denk je? Zit er ergens een bevuilt mailtje tussen.

Ik had vanmiddag een email probleem in mijn Outlook. Zit daar het euvel denk je?

gr Mike

synnath 11-06-10 22:25

Backup inderdaad niet terugzetten...succes

mduijm02 21-06-10 10:50

ik had regelmatig ditzelfde probleem... oplossing is account te verwijderen en opnieuw te kiezen.. ik heb nu 4.0GM geinstalleerd en probleem is (eindelijk) opgelost.. heb hier 1,5 jaar last van gehad en geen oplossing voor kunnen vinden. Echter dus nu wel..

even geduld op v4 dus nog..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:35.