iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone wordt niet herkent (3.1.3) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/61644-iphone-wordt-niet-herkent-3-1-3-a.html)

JeroeniP 15-06-10 20:26

Ik weet dat er al flink wat topics zijn met ditzelfde onderwerp, maar mijn probleem lijkt toch wat af te wijken van de rest.

Mijn iPhone (3G, 3.1.3) wordt niet meer herkent in iTunes op zowel mijn PC (waarop alle reservekopieen e.d. staan) en op mijn MacBook. Ik heb deze gejailbreaked, dus hier zou het iets mee te maken kunnen hebben.

Dit probleem heb ik al een tijdje, maar heb dit nooit zo heel storend gevonden, aangezien hij wel nog oplaadde en ik nog genoeg muziek erop had staan.

Met het vooruitzicht op de iPhone 4 lijkt het me echter wel handig om een reservekopie te kunnen maken, aangezien ik anders al mijn contacten, foto's en smsjes enz. kwijt (of van flinke poos geleden).

Ik heb het Apple-forum al afgezocht en PC al opgestart in bepaalde modus, iTunes al opnieuw geïnstalleerd.

Wat voor een tips hebben jullie? Ik doe mijn iPhone het liefste dus niet herstellen, omdat ik dan veel data kwijt ben...

Ik kan me overigens nog een applicatie herinneren genaamd Time Capsule. Hiermee kon je bepaalde date ook nog redden. Deze vind ik nu echter niet meer terug in Cydia.

JeroeniP 21-06-10 20:26

Niemand?:(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:39.