iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone start niet meer op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/61738-iphone-start-niet-meer-op.html)

gon1234abcd 16-06-10 21:07

iPhone start niet meer op
 
Sinds gisteren begon mn iPhone vaag te doen.
Er verscheen ineens "Geen service" linksboven in mn iPhonescherm, wat er na een half uur nogsteeds stond. Toen ging ik mn iPhone herstarten, en kwam het apple logo in beeld, maar verder ging de telefoon niet. Zelfs nadat ik em restartte werkte het niet. Eenmaal thuis gekomen, de telefoon aan de computer aangesloten, en hij sprong weer aan met het apple logo, en daarna startte hij zelf op!

Vandaag kwam er weer ineens "geen service" te staan. Ik dacht, als ik mn iPhone uit doe, dan krijg ik weer hetzelfde gedoe als gister, dus laat ik maar de simkaart eruit halen en weer erin doen. Dus dat deed ik, maar toen viel mn ipone ineens uit. (geloof ik, want er stond niks meer in beeld)Daarna geprobeert te restarten, waarop niet gereageerd wordt,het appeltje blijft maar in beeld staan. toen een harde reset gedaan, werkte ook niet. en daarna nog een paar keer een harde reset gedaan, waarbij de harde reset ineens wel werkte. Het beeld ging uit, daarna weer aan, het apple logo kwam, en... hij bleef weer er op haken.

eenmaal thuis gekomen heb ik net als gister de iPhone aan mn computer vast gemaakt. Hij startte vanzelf op,
maar helaas bleef ie weer haken met een appeltje in het scherm.

Hoe los ik dit op? wat kan ik hier aan doen?
Ik heb al ergens over restoren gehoord, maar ik heb al maanden lang geen back-up meer gemaakt. En in de tussentijd heb ik aardig wat apps gekocht, telefoonnummers toegevoegd, SMSjes ontvangen, en foto's gemaakt die ik echt niet kwijt wil...

Ik hoop dat iemand me hier kan helpen, want ik kan die hulp hard gebruiken!

gon1234abcd 17-06-10 16:15

Iemand?? :(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:39.