iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Kan geen mail meer ontvangen (hotmail) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/61787-geen-mail-meer-ontvangen-hotmail.html)

Conscience 17-06-10 15:00

Kan geen mail meer ontvangen (hotmail)
 
Mensen, ik heb een zwaar irritant probleem. Ik heb mijn Hotmail adres gekoppeld aan mijn iPod Touch, bij Mail. Maar sinds ik dat gedaan heb ontvangt zowel mijn iPod als gewoon Hotmail op de computer geen mails meer http://www.insidegamer.nl/forum/imag...les/vreemd.gif. Echter, als ik iemand een mail stuur, en hij beantwoordt die mail, dan krijg ik hem wel binnen op zowel mijn iPod Touch als op de computer. Ditzelfde geldt als ik een mail naar mezelf verstuur.

Ik zat net te kijken bij opties -> geblokkeerde en veilige adressen, daar vulde ik een adres van iemand in bij 'veilige adressen', die stuurde mij vervolgens een mail, maar die ontving ik dan weer wel op mijn iPod Touch als op mijn computer. Toen ik een nieuw mail adres had aangemaakt, en een mail vanaf dat adres naar mijn eigen Hotmail adres had gestuurd (die mij dus nooit een mail had gestuurd), kwam hij weer niet op de computer als op de iPod Touch binnen http://www.insidegamer.nl/forum/images/smiles/duh.gif .

Ik heb ook al mijn mail adres van mijn iPod Touch verwijderd en iemand een mail naar me laten sturen, kwam weer niet binnen op de computer.

Het liefst zou ik willen dat mijn Hotmail adres weer van mijn iPod Touch afgaat, en alle mails binnenkomen op de computer. Hoe los ik dit op? http://www.insidegamer.nl/forum/imag...es/knipoog.gif

EDIT: Hmm, het is opgelost door in het postvak IN een nieuw filter te maken waarin '@' voorkomt van afzenders. Misschien handig voor mensen die ook te maken hebben met dit probleem.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:30.