iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuweling en kapotte Iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/62493-nieuweling-kapotte-iphone.html)

rbaas 23-06-10 19:06

Nieuweling en kapotte Iphone
 
Ik zit nu met een probleem; Me Iphone doet niks meer:mad:. Het enige wat hij doet is een zwart scherm met daarop een ubs-kabel en het Itunes logo. Ik weet niet hoe het komt maar vanmiddag heb ik via Itunes geprobeerd om de nieuwste software mijn Iphone te zetten. Me pc liep vast en Itunes zei dat het downloaden van de software niet gelukt was. Ik kon volgens Itunes mijn Iphone loskoppelen en sinds dien heb ik dat zwarte scherm met ubs en Itunes-logo:mad:! Ook mijn Itunes reageert niet meer op mijn Iphone. Als ik mijn Iphone aansluit op mijn pc dan krijg ik alleen een geluidje en daarna niks meer ook geen melding van mijn pc zelf dat ik een hardware heb aangesloten.

Mijn besturingsprogramma is Windows7 en Ik heb de nieuwste Itunes(9).

Alvast bedankt en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Met vr gr

Ruben

evmw 23-06-10 21:48

Even in DFU zetten en dan nog eens die firmware update proberen.

MELViNOS 23-06-10 22:22

Bij mij lukte de software update de eerste keer ook niet. Inderdaad opnieuw downloaden en dan herstellen met 4.0.

Oftewel hang je iPhone aan de pc, open iTunes, druk de slaapknop (bovenaan) en de homeknop tegelijk in, totdat het appeltje uit beeld verdwijnt. Dan laat je gelijk de slaapknop los en je blijft de homeknop vasthouden. Dan zal iTunes/je PC je iPhone als een iPhone in de herstelmodus herkennen. Dan druk je op herstellen (waarbij ie waarschijnlijk zegt dat ie eerst OS4 moet downloaden, mocht je dat nog niet hebben gedaan) drukken. Wachten en dan weer synchroniseren. Klaar.

rbaas 24-06-10 16:33

Bedankt Melvinos(: hij doet het weer met de nieuwe software!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:15.