iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bescherm folie voor iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/62862-bescherm-folie-voor-iphone.html)

giljom 26-06-10 15:01

Bescherm folie voor iphone
 
Heeft er iemand ervaring met het vervangen van een folie op mijn iphone, daar zitten krassen op mijn folie alleen , hoe moet ik te werk gaan om daar een nieuwe folie op te plakken, graag uw hulp

Arend01 29-07-10 22:30

Het glas van de iPhone is sterk genoeg om gaaf te blijven met intensief gebruik hoor. Ik gebruik m'n iTouch nu 18 maanden zonder hoesje of ietsdergelijks en hij is nog helemaal gaaf! De achterzijde zit wel onder de krassen maar dat is gemaakt van zacht metaal. (aluminium?)

richardiPhonepoldervaart 01-08-10 01:43

Of het scherm sterk genoeg is of niet ik vind het ook wel fijn dat stukje xtra bescherming!!!
Ik heb ergens op iPhoneclub een goed artikel gelezen over hoe je het het best kan doen!!
iig in de badkamer ivm stof en je handen goed wassen.
Succes!!

Jeff Ceuppens 01-08-10 09:06

Ik heb het al enkele malen aangebracht en dat gaat gewoon aan tafel in de living ook hoor, je hoeft daar echt niet voor naar de badkamer. Wel voor je gaat kleven je scherm netjes reinigen, ik doe dat met een natuur zeemvel.
Bij het kleven der op letten van een goede uitlijning te bekomen met de aan uit knop en de onderkant van het scherm. Dan netjes aanwrijven en daar bij de folie beetje bij beetje laten zakken. Als de folie der helemaal opzit ga je duchtig aanwrijven, steeds naar de buitenkanten van het toestel , om zo de folie perfect te laten aansluiten op het scherm. Dan komt er een kritiek moment, nu moet de beschermde folie bovenaan van de echte folie gaan verwijderen, daarbij moet je goed opletten, want het kan gebeuren dat je door te pogen de beschermde laag te verwijderen je de ganse screenprotector der terug afhaalt. En dan is hij wel onbruikbaar geworden.

Ik bestel wel mijn screenprotectors in China, ze kosten daar iets meer dan 50 cent, dus minder dan 10% van wat ze hier kosten. En wat meer is ze worden zonder kosten verzonden over de hele wereld. Als er dus is eentje verknoeit wordt bij het aanbrengen is dat niet echt een ramp hé.

Succes, Jeff C.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:09.