iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geheugen ios4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/62925-geheugen-ios4.html)

pjobse 27-06-10 11:50

Geheugen ios4
 
Kan iemand mij het volgende uitleggen? Ik heb een iPhone 3 gs met os4 en dit bevalt prima. Ben erg blij met de update. Nu las ik laatst ergens dat je iPhone trager word omdat alle apps of de status ervan op de achtergrond actief blijft. Nu heb ik laatst memstatus aangeschaft en daar zag ik inderdaad dat mijn geheugen nog maar 3% vrij had. Als ik vervolgens alle apps uit de multitasking balk verwijder is het opeens 80%. is er een makkelijkere manier hiervoor en hebben meer mensen dit probleem? Opnieuw opstarten helpt niet!

ButcherJF 27-06-10 13:50

Volgens mij is er geen andere manier, nog niet. Wellicht komt hier een app voor, al dan niet via Cydia. Tot die tijd red ik me prima met het een paar keer per dag leegmaken van de taakbalk.

pjobse 27-06-10 23:08

Maar is het ook echt zo dat het geheugen in gebruik is? Of geven memory apps niet het juiste gebruik weer. Als ik met memstatus mijn geheugen opruim is er na 1x inderdaad meer geheugen vrij maar als ik direct nog een keer opruim is er opeens nog meer ruimte vrij. Daarom twijfel ik een beetje aan dit soort apps. Kun je dit soort gegevens ook niet in de instellingen terugvinden?
En nog een kleine vraag is cydia niet Allende gebruiken bij jailbreak?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.