iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Help foutmelding verstuurde mail (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/63577-help-foutmelding-verstuurde-mail.html)

MajankaFotografie 04-07-10 21:57

Help foutmelding verstuurde mail
 
Mensen ik weet het niet meer ik kan geen mail meer versturen met de iPhone met mijn eigen mail adres althans ze worden wel verstuurd, maar na een tijdje ontvang ik het volgende bericht:

Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to connect successfully to the destination mail server.

Met mijn gmail account is het geen centje pijn. Voor ios4 kon ik prima versturen. Niets aangepast en nu wil het niet meer. Ik Google me suf maar geen oplossingen. Ook al een aantal keren opnieuw alles ingesteld en herstel op de iPhone gedaan. Nog niet hersteld met iTunes maakt dat uit? Ik wordt maf van. Help! Mijn mail komt wel gewoon binnen.
En wil niet mijn gmail als antwoord adres gebruiken.

Bij mijn man werkt alles perfect. Eigen mail, gmail etc na ios4

MajankaFotografie 04-07-10 22:39

Okay na nog eens een berg testmails zijn we achter het volgend gekomen. Als ik mail met mijn mail adres naar het gmail adres dan komt het wel aan. De blinde kopie wordt niet terug gestuurd. Ik teste eerst alleen met het email adres van mijn man, bij de zelfde host als mijn email adres. Vanaf de pc is het geen probleem elkaar mails te sturen. Echt ik snap het niet meer.....

winterswijkorg 04-07-10 23:45

mail
 
Misschien is het handig als je vermeld bij welke provider het mis gaat....

Greetz Heino

MajankaFotografie 04-07-10 23:54

Webpeople. Het is de host van mijn site en die van mijn man.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:13.