process "keybagd" op 3g ios4?

process "keybagd" op 3g ios4? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb een 3g met ios4 zonder jb. Zojuist reboote ik mijn 3g en na reboot zag ik heel kort een process genaamd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 July 2010, 01:17
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Exclamation process "keybagd" op 3g ios4?

Hallo allemaal,

Ik heb een 3g met ios4 zonder jb.

Zojuist reboote ik mijn 3g en na reboot zag ik heel kort een process genaamd "keybagd" verschijnen in Free Memory app process list en weer verdwijnen na 20 seconden.

Als ik google op "keybagd" dan vind ik hits van protemac keybag keystroke monitor en recorder.

Heb ik misschien een trojan op mijn 3g ios4?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 July 2010, 13:11
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Iets te moeilijke vraag voor de iPhoneclub
  #3  
Oud 9 July 2010, 15:42
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Dit is 100% speculatie/gokken, maar MISSCHIEN heeft het iets te maken met het feit dat je tegenwoordig op iOS4 een extern toetsenbord kunt gebruiken op je iPhone? Zal zo eens even proberen of dat proces actief wordt als ik een bluetooth toetsenbord aansluit.

EDIT
Nee, het gebruik van een bluetooth toetsenbord zorgt er in elk geval niet voor dat dit proces start.



EDIT
Heb het even bekeken op mijn 3GS, ook met iOS4 (GM) en zonder jailbreak en ik heb 'm inderdaad ook ongeveer 20 seconden tussen staan.



EDIT
Ook even gekeken op mijn 3G met 3.1.3 (wel jailbreak) en daar zie ik het proces niet voorbij komen. Conclusie; het is iets wat echt specifiek van iOS4 is -of- iets van een app die wij beiden hebben. Ik heb op mijn 3G namelijk nagenoeg geen extra apps geïnstalleerd.

Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png met keybagd proces.png‎ (39,9 KB, 5x gelezen)
Bestandstype: png zonder keybagd proces.png‎ (40,9 KB, 4x gelezen)

Laatst gewijzigd door Ruben.cc; 9 July 2010 om 16:05.
  #4  
Oud 9 July 2010, 16:23
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Pfff... dan ben ik er gelukkig niet alleen mee. Dank je wel voor het checken

Die screenshotjes laten ook wat zien wat ik niet heb.... Zoveel vrije ram. Als ik kijk op mijn 3g is altijd +- 40mb wat er vrij is maximaal. Ik heb nu een 3g, misschien is het wel leuk om een 3gs erbij te nemen nu ze er nog zijn.
  #5  
Oud 9 July 2010, 16:27
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Ik heb op mijn 3G ook altijd iets onder de 40MB vrij.
Misschien een beetje off-topic, maar heb jij ook dat je bij de iOS4 update van Free Memory geen daadwerkelijke [Free Memory] knop meer hebt? Ik kan alleen nog maar processen zien, meer niet. Op de versie op mijn 3G (welke ik niet kan updaten omdat daar geen iOS4 op staat) heb ik wel een knop om daadwerkelijk geheugen vrij te maken.
  #6  
Oud 9 July 2010, 16:30
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Die knop is ineens verdwenen na installatie van ios4
  #7  
Oud 9 July 2010, 16:40
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Nee, ligt niet aan iOS4, maar aan de update van Free Memory denk ik. Ik heb op mijn 3G nog de oude versie omdat ik 'm niet kan updaten onder 3.1.3, maar op mijn 3GS staat versie 2 en daar is die knop weg. Niet zo heel verwonderlijk, want de app mocht niet meer van Apple omdat 'ie processen kon killen (wat Apple niet wil). Was ook verbaasd dat er een update van kwam, omdat 'ie al een tijd uit de appstore was verdwenen.

Waarschijnlijk heeft de ontwikkelaar er voor gekozen om er dan maar een app van te maken die alleen processen kan weergeven om toch weer in de AppStore te mogen.



Ik heb b.t.w. geen echt goede reden meer voor een jailbreak, dus ik ga zo mijn 3G ook updaten naar iOS4. Dan weten we in elk geval zeker of die keybagd een typisch iOS4 iets is of dat het van een app komt.
  #8  
Oud 9 July 2010, 17:17
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Hé, raad eens wat!? Ik heb mijn 3G nu op iOS4 draaien en daar heb ik het proces niet! Dan zou het dus uit een app of instelling moeten komen lijkt me.

Ik ga na het eten alle apps die ik op mijn 3GS heb ook in groepjes op mijn 3G zetten en dan steeds even checken. Nu wil ik weten wat het is ook!
  #9  
Oud 9 July 2010, 18:22
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Als je wilt vergelijken met mijn apps stuur me maar een pm.
  #10  
Oud 9 July 2010, 18:55
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Ik krijg een beetje het vermoeden dat ik gewoon te traag ben om 'm op de 3G te zien. Op mijn 3GS is het altijd proces nummer 19, tussen lockdownd (18) en mediaserverd (20). Op mijn 3G zijn de processen 18 en 20 ook resp. lockdownd en mediaservd, maar ik heb dan geen proces nummer 19 (meer). Wellicht heb ik 'm daar dus ook.

Welk proces nummer is het bij jou? Ook 19?
  #11  
Oud 9 July 2010, 19:01
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Ik krijg een beetje het vermoeden dat ik gewoon te traag ben om 'm op de 3G te zien. Op mijn 3GS is het altijd proces nummer 19, tussen lockdownd (18) en mediaserverd (20). Op mijn 3G zijn de processen 18 en 20 ook resp. lockdownd en mediaservd, maar ik heb dan geen proces nummer 19 (meer). Wellicht heb ik 'm daar dus ook.

Welk proces nummer is het bij jou? Ook 19?
  #12  
Oud 9 July 2010, 19:30
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 6 July 2010
Berichten: 10
Standaard

Pid 50 is het process telkens bij mij. Pid 19 is blank, of hidden of alleen direct na boot te zien dus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Call forwarding active" weer terug na update IOS4 mglat Archief 3 22 June 2010 22:32
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28
"Checking Sources" duurt te lang en "Failed to Download Package" vvv91 Jailbreak apps en thema's 10 20 December 2008 13:25
Apple kent verschil tussen "Dutch" en "Deutsch" niet Celf iPhone Apps 1 14 October 2008 19:50
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:13.