Tip: Voicemail knop activeren

Tip: Voicemail knop activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mooi mooi, thanks for the tip!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 20 May 2008, 23:01
inZ-'s schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Riemst
Berichten: 20
Standaard

Mooi mooi, thanks for the tip!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 10 June 2008, 07:52
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Super handig, vond het al z'n gemist dat hij niet werkte
  #83  
Oud 29 June 2008, 20:13
ash ash is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 9
Standaard

Het werkt super toll bedankt
  #84  
Oud 2 July 2008, 08:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 18
Standaard

Thanks. Prima.
  #85  
Oud 3 July 2008, 11:34
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

jup bij mij werkt het ook prima
nou nog wachten op een voicemail bericht haha
  #86  
Oud 11 July 2008, 09:47
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 2
Standaard

werkt perfect!!

tip (voor belgie/proximus gebruikers) als je ipv 1230 het volledige nummer 0032475151230 invoert kun je ook vanuit het buitenland met deze knop naar je voicemail bellen

bovenstaande werkt ook vast voor nederlandse providers maar daar weet ik natuurlijk de nummers niet van
  #87  
Oud 20 July 2008, 19:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Locatie: Kortrijk, BelgiŽ
Berichten: 3
Standaard Probleem voicemail knop FW 2.0

Ik heb zoals zovelen vandaag mijn iPhone 1.0 geŁpdatet naar FW 2.0. Nu werkt mijn voicemail knop niet meer, en ik kan hem ook niet meer activeren met de *5005*86*5555# code.

Ik ben aangesloten bij Mobistar BelgiŽ (gewoon, niet-iphone-specifiek abonnement), en als ik zelf 5555 of +32495955550 bel, lukt het wel. Als ik ga kijken bij Instellingen->Telefoon->Mobistar-voorzieningen->Voicemail, staat daar wel het juiste nummer, en als ik er daar op klik, lukt het ook. Alleen de standaard voicemail-knop wil dus niet werken.

Heeft er nog iemand dit probleem? Is er een nieuwe code nodig op FW 2.0?
  #88  
Oud 20 July 2008, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Ik ben vandaag ook overgegaan van FW 1.1.4 naar FW 2.0 en mijn Voicemail knop werkt nog als vanouds (telforticon, Nederland).
  #89  
Oud 20 July 2008, 20:58
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

werk deze truc ook bij 2.0?
  #90  
Oud 21 July 2008, 08:51
Kees's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
werk deze truc ook bij 2.0?
Yup, gisteren na het vrijgeven van de eerste PWNAGE tool 2.0 direct een custom FW op mijn 1e gen iPhone 1.0.0 gezet en de voicemail code ingevoerd > werkt zonder problemen (getest op carrier Proximus).
  #91  
Oud 21 July 2008, 12:59
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Thumbs up

Hier ook succesvol getest op FW 2.0 met als provider telforticon.
  #92  
Oud 21 July 2008, 14:03
ash969's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 28
Standaard

geupdate van 114 naar 2.0, en mijn voicemail knop deed het gewoon automatisch

kheb Vodafoneicon trouwens
  #93  
Oud 24 July 2008, 09:56
lvv lvv is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dit voor mijn Vodafoneicon voicemail, zojuist even ingesteld op mijn 2.0... werkt prima! Top!
  #94  
Oud 25 July 2008, 10:37
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Leuk alternatief als je provider Visual Voicemail niet ondersteund

Thanx!
__________________
Bor3d @ Stage
  #95  
Oud 26 July 2008, 19:45
Lau's schermafbeelding
Lau Lau is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 138
Standaard

Ook ik heb na de update naar 2.0 geen enkel probleem hiermee. Ik hoefde niets opnieuw in te stellen
__________________

  #96  
Oud 28 July 2008, 16:54
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

Heb hem ook op de 2.0, met Vodafoneicon, geen probleem, in ťťn keer goed.
Leuk!
  #97  
Oud 29 July 2008, 11:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Hier werkt die truc dus ook niet meer na upgrade naar firmware 2.0.
Misschien eens een eigen custom firmware maken.
  #98  
Oud 31 July 2008, 09:25
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 3
Standaard

heb ook geupdate naar 2.0 bij mij werkt het echter niet, als ik 5555(mobistar) bel dan kan ik mijn voicemail beluisteren, klik ik echter op knopje voicemail, dan belt gsm en zegt een stem van mobistar dat ik niet genoeg belwaarde heb om deze oproep te doen, hoewel ik wel belwaarde heb en de juiste voicemail nummer heb ingesteld....
  #99  
Oud 31 July 2008, 22:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Gent [BE]
Berichten: 3
Standaard

Ik heb Mobistar (5555) en als ik deze werkwijze gebruik dan werkt m'n voicemailbutton niet meer in de 2.0, in 1.4 werkte dit wel.
Als ik nu dus op de voicemailbutton druk dan belt hij naar 5555 maar wordt de verbinding direct verbroken, als ik manueel bel naar 5555 dan kan ik m'n voicemail wel bereiken...
Iemand een oplossing...?
  #100  
Oud 1 August 2008, 09:27
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koyan Bekijk bericht
Ik heb zoals zovelen vandaag mijn iPhone 1.0 geŁpdatet naar FW 2.0. Nu werkt mijn voicemail knop niet meer, en ik kan hem ook niet meer activeren met de *5005*86*5555# code.

Ik ben aangesloten bij Mobistar BelgiŽ (gewoon, niet-iphone-specifiek abonnement), en als ik zelf 5555 of +32495955550 bel, lukt het wel. Als ik ga kijken bij Instellingen->Telefoon->Mobistar-voorzieningen->Voicemail, staat daar wel het juiste nummer, en als ik er daar op klik, lukt het ook. Alleen de standaard voicemail-knop wil dus niet werken.

Heeft er nog iemand dit probleem? Is er een nieuwe code nodig op FW 2.0?

Heb hem gisteren ook op 2.0 gezet en had hetzelfde probleem.

Het leuke was daat ik na het opnieuw syncen met Itunes een popup kreeg dat er nieuwe updates waren voor mijn huidige provider en of ik die wilde installeren.

heb ik gedaan en mijn voicemail werkt weer perfect. Geen idee wat er nog verandert is, maar alles werkt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 22:17
Voicemail activeren werkt niet... pascalletje iPhone algemeen 6 13 March 2010 17:45
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
[TIP] Visual Voicemail Alternatief Bluescotch iPhone algemeen 6 25 August 2008 13:49
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 11:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:02.