iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Services of iToggle op 1.1.3 ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/6468-services-itoggle-op-1-1-3-a.html)

MNG 04-02-08 14:10

Services of iToggle op 1.1.3 ?
 
Werken ze bij jullie?

bij mij willen ze niet installeren.......
zijn ze nog niet aangepast of ligt het aan mijn iphone?

heb 1.1.3 via de officiŽle manier.

Martijn Snels 04-02-08 14:43

BossPrefs werkt wťl...

MNG 04-02-08 14:53

zo te zien heb ik een install probleem....... :(



EDIT: na openSSH t hebben weg gehaald lukte het wel om Services en Bossprefs te installeren.....
maar daarna lukt het niet om openssh te installere......

iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen?

davek 05-02-08 11:01

ik krijg services en bossprefs alle 2 wel geinstalleerd maar als ik edge uit zet dan moet ik me pincode van me sim weer intoetsen en dan staat edge weer aan :confused: iemand raad,

en itoggle werkt nog niet op 1.1.3 ik heb hem wel geinstalleerd maar hij doet niks

[email protected] 05-02-08 19:09

Ik krijg mijn edge ook niet uit?
Kan je trouwens aan het blokje zien of je edge uit staat???

MarkBender 07-02-08 12:13

mij lukt het oo ksteeds niet... ik ga denk gewoon maar weer ff terug naar 1.1.2

The Doctor 07-02-08 12:28

Met Bossprefs kan ik Edge gewoon uitschakelen... Geen probleem

MarkBender 07-02-08 22:23

miss ligt het aan de provider ik heb KPN (hi). daar hoef ik niet eens iets in te stellen en het werkt het alsnog:S ik wordt helemaal gek van 1.1.3

ArB 07-02-08 22:26

als je iets (rommel) invult bij de edge gegevens dan werkt edge niet meer.

Sebastiaan 07-02-08 23:57

** oplossing die bij 1.1.1 iig werkt **

Ik heb Debitel op het KPN netwerk en wat ik ook invul bij de edge instellingen, het werkt altijd, ook Boss prefs kan edge niet uitschakelen.
Er is ooit een post geweest van iemand hier maar ik weet hem niet meer te vinden. ik heb nog wel zijn instructie in een txt file, dit heb ik toen gedaan:

----------------------------------------
Bij mij bleef edge gewoon actief, wat ik ook probeerde. Misschien is onderstaande wel een oplossing voor anderen, voor mij in ieder geval wel...
Ik heb in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration het bestandje preferences.plist aangepast en nu werkt het.
Onderstaande heb ik aangepast;
<dict>
<key>Interface</key>
<dict>
<key>DeviceName</key>
<string>ip1</string>
<key>Hardware</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
<key>Type</key>
<string>com.apple.CommCenter</string>
</dict>
<key>com.apple.CommCenter</key>
<dict>
<key>AllowNetworkAccess</key>
<integer>0</integer>
<key>Available</key>
<integer>0</integer>
<key>Setup</key>
<dict>
<key>apn</key>
<string>[email protected]#$</string>
<key>password</key>
<string>[email protected]#$</string>
<key>username</key>
<string>[email protected]#$</string>
</dict>
<key>Version</key>
<integer>1</integer>
</dict>

Waarbij de nullen voorheen 1tjes waren (LET WEL OP DAT JE DIT BIJ DEVICE IP1 DOET, DIT IS JE EDGE RADIO), en krijg ik zelfs het E-tje niet meer in beeld, en als ik Wi-Fi disable krijg ik een foutmelding als ik wil internetten of youtube. Als ik vervolgens Wi-Fi weer aanzet kan ik weer gewoon internetten..

vreetje 24-04-08 16:03

boss prefs
 
Beste hoe en waar installeer ik bossprefs ??kan het niet vinden op de installer of heet het anders ?

Alvast bedankt , marco

RandOo 24-04-08 16:07

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door [email protected] (Bericht 56297)
Ik krijg mijn edge ook niet uit?
Kan je trouwens aan het blokje zien of je edge uit staat???

het blokje geeft de ontvangst aan, niet de verbinding via edge (in nl gprs)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:55.