iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   spookcontact in Iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/65153-spookcontact-iphone.html)

mlevering 22-07-10 14:43

spookcontact in Iphone
 
Wie heeft dit eerder gehad! Ik heb een contact ingevoerd als bedrijf inclusief adres! Echter heb ik hierbij een typefoutje gemaakt en wilde dit even aanpassen. Wat blijkt nu, ik heb geen wijzig-button in dit ene contact. Ik kan dit contact dus niet meer aanpassen of verwijderen. Bij alle andere contacten is deze wijzig-button gewoon aanwezig maar bij dit contact niet.
Ik heb dit contact ook voor het eerst aangemerkt als bedrijf en niets ingevuld bij naam en achternaam. Ook gek is dat dit contact niet gevonden wordt in de contactenlijst maar wel in de iphone zoekfuntie (als contact).

Kan iemand iets zinnigs hierover zeggen?

Ruben.cc 22-07-10 22:36

Heb geprobeerd om ook zo'n "spookcontact" te maken door alleen bedrijf en adres in te vullen, maar kan het gewoon wijzigen. Zou dus geen oplossing weten op de iPhone zelf, maar wellicht kun je het aanpassen in de app waarmee je dit op je PC beheert? Ik gebruik op de Mac hiervoor het standaard OS X adresboek, weet niet wat je daar op de PC voor kunt gebruiken. Outlook (Express) wellicht?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:31.