iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone crasht bij installeren 4.0.1/Herstellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/65388-iphone-crasht-installeren-4-0-1-herstellen.html)

Emmaa_ 24-07-10 20:21

iPhone crasht bij installeren 4.0.1/Herstellen
 
Ik heb mijn iPhone 3G nu al een paar maanden, en ik heb er nooit echt problemen mee ondervonden. Tijdens het installeren van iOS 4 was hij een beetje traag, maar hij installeerde wel.

Net was ik muziek aan het importeren vanaf mijn computer, en heb daarbij op 'Ja' geklikt toen hij vroeg om een software-update. Tijdens het installeren van die update liep hij half vast, en toen viel mijn telefoon van mijn schoot, en raakte het kabeltje los. Hij liep vast op één scherm. Ik heb toen verschillende dingen geprobeerd, maar hij bleef vasthangen op datzelfde scherm. Toen heb ik hem even laten liggen en hem toen opnieuw opgestart. Dat deed hij. Toen vroeg hij om ingeplugd te worden in iTunes. Dat heb ik gedaan. Ik moest hem Herstellen volgens dat ding, dus ook dat heb ik gewoon braaf gedaan. Nu deed hij de eerste 2 milimeter gewoon, maar nu loopt hij compleet vast op dat ene stukje. Als ik hem eruit haal en uitschakel doet hij het wel gewoon, maar dan vraagt hij weer om herstel en loopt hij weer vast op dat ene kleine stukje. Hij ligt nu al ruim 5 uur aan de kabel om te 'herstellen' en hij blijft op 1/10e van het balkje hangen. Als ik hem eruit haal en er weer in stop gaat hij ineens heel snel naar dat ene stukje, en dan blijft hij wéér hangen.

Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen, want hij doet echt helemaal niks meer.

Alvast bedankt voor de hulp!

Steefie 25-07-10 10:16

Hoi Emmaa.

heb het zelfde probleem, ben er al dagen mee bezig. Heb je misschien al een oplossing via een PB gekregen? Heb je al geprobeert om hem via DFU Mode te restoren?Hielp bij mij niet, maar wie weet.

Groeten Steefie.

Emmaa_ 25-07-10 12:04

Nope ik heb nog geen PB gekregen met een optie. Ik baal hier behoorlijk van, want ik ga donderdag op vakantie en zoals het er nu naar uit ziet moet ik hem maandag wegbrengen naar T-Mobile. En waarschijnlijk heb ik hem dan niet op tijd terug om weer mee te nemen op vakantie.

Ik zal het proberen via de DFU mode maar tot nu toe heeft nog echt niks geholpen...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:50.