iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS blijft rebooten (FW: 3.1.3) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/65778-iphone-3gs-blijft-rebooten-fw-3-1-3-a.html)

iMarvin. 28-07-10 10:17

iPhone 3GS blijft rebooten (FW: 3.1.3)
 
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn iPhone 3GS.
Sinds mijn vakantie (afgelopen 2 weken) kreeg ik te maken met het probleem dat ik mijn icoontjes op het Springboard niet meer kon wijzigen. Als ik een icoon aan bleef klikken gingen alle andere icoontjes wel trillen (Het icoon dat ik aanklikte bleef stil staan), maar ik kon ze niet wijzigen.

Toen maar een herstel gedaan zaterdag, en probleem was verholpen.

Afgelopen zondagavond deed ik de iPhone in de netwerkadapter en zette deze uit. Later besefte ik dat ik nog even wat op moest zoeken, dus ik zette de iPhone weer aan (terwijl deze aan het opladen was). Resulteerde erin dat de iPhone in een endless reboot blijft. Hij blijft maar rebooten en rebooten. Eerset alleen het Apple-logo, en iets later komt daar het "laad-icoontje" doorheen (staat stil, draait niet).

Toen maandag maar weer een herstel gedaan. Eerst gereboot zonder JB, ging prima. Toen JB erop gezet met bijbehorende tweaks, weer een paar keer gereboot en ging wederom prima. Maandagavond was het echter weer feest met de endless reboot.

Weet iemand hoe ik dit kan fixen?!

Alvast bedank! ;)

Frank Post 02-08-10 19:56

Bij mij gaan de problemen weg als je de strip (2x home) zo leeg mogelijk houdt. Daarna kon ik weer gewoon lang bellen zonder spontane resets/reboots.

frekel 05-08-10 22:55

Ik bump deze weer even omhoog. Ik heb hetzelfde probleem sinds vandaag. Heb een upgrade gedaan van 5 programma's in Cydia (wist ik nog maar wat die 5 waren) en daarna is de iPhone blijven hangen.

Wie weet er een oplossing?

- Ik wil niet restoren
- Ik heb 1 keer een safe mode voor elkaar gekregen, en zou dit graag weer willen (dan deinstalleer ik alle cydia geinstalleerde programma's)
- Wie weet wat er vandaag allemaal is geupdate in Cydia?

Thanks,
Frank


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:58.