iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3G front panel fix (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/65816-iphone-3g-front-panel-fix.html)

Sick Mic 28-07-10 15:56

iPhone 3G front panel fix
 
Een paar maanden geleden maakte een vriendin van mij m'n scherm kapot door mijn iPhone 3G met het scherm naar beneden op de grond te laten vallen.
Ik heb dan langs iFixit een iPhone 3G Front Panel Kit besteld voor $59.95 (in euro dus iets goedkoper).
Een paar dagen later lag het pakketje al in de bus en kon ik aan de slag.

Die tooltjes werken goed en hun uitleg was duidelijk, alles ging dus vlekkeloos. Alleen wilt nu het onderste deel van het scherm niet meer werken, 'slide to unlock' gaat nog net, maar de icoontjes op mijn dock kan ik niet meer gebruiken. Het is zeker een hardware probleem want ook al was het glas gebroken, alles werkte nog, maar nu dus niet meer.

Ik heb'm al eens terug open gegooid en gechecked of alles aangesloten is, en dat lijkt ook het geval te zijn. Maar misschien heeft iemand anders ervaring met het herstellen van het front panel? Heb al eens gegoogled en hier rond gekeken maar weinig gevonden.

Sick Mic 29-07-10 21:01

Bump

+ Nog wat, ik was zonet een filmpje aan het maken waarin ik het probleem toon, dacht dat dat wel zou helpen. Heb gemerkt dat de home button het nu ook niet doet... Als het zo doorgaat is hij straks helemaal stuk :p

fgeer 30-07-10 12:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Sick Mic (Bericht 505337)
Bump

+ Nog wat, ik was zonet een filmpje aan het maken waarin ik het probleem toon, dacht dat dat wel zou helpen. Heb gemerkt dat de home button het nu ook niet doet... Als het zo doorgaat is hij straks helemaal stuk :p

Dat zegt genoeg als je home button het nu ook niet meer doet. Waarschijnlijk heb je ergens spanning op staan waardoor het een ander niet meer werkt. Terug opendraaien, en kijk goed of er niets klemt als je alles weer in elkaar zet. Blijkbaar wordt er op sommige componenten teveel kracht op uitgeoefend.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:09.